רוחב 3 מטר לסטודיו

• הוסף לסימניות
יש מצב להתחיל עם כזה רוחב ?

• הוסף לסימניות
זה יספיק כדי להכניס 2 חצובות כדי לשרוף רקע ?

• הוסף לסימניות
יש חצובה מהקיר משהו אוניברסלי,מסתובבת לכל מיני זויות,אבל יקרה.
לי יש מהקיר זרוע פשוט אי אפשר לשחק איתה מי יודע מה אבל למצב שלי זה מתאים.

• הוסף לסימניות
התוצאה של שריפת רקע ברוחב הזה, תלויה מאוד באורך של הסטודיו.
אם אין לך מספיק שטח באורך, זה לא יהיה פשוט להתמודד עם החזרים של אור מהקירות ולשלוט על כיווני התאורה.
להערכתי את צריכה לפחות אורך של בסביבות 7/8 מטר, בכדי לשרוף טוב את הרקע ללא זליגה.

• הוסף לסימניות
זה יהיה קשה לבצוע,אבל זה לא לא אפשרי...
תוכלי להכניס חצובות - קחי בחשבון שיראו אותם.
אני את החצובות שלי צבעתי בספריי לבן כדי שלא יפריעו בצילום (ככה הם נשרפות עם הרקע)
אם יש לך אפשורות לעשות חצובה מהקיר יותר טוב.
תהיה לך בעיה שיחזור לך אור מהקירות...כמו שכתבה אחינועם...את צריכה אורך,השאלה אם יש לך..
קיצור,אם יש לך אלטרנטיבה אחרת אז עדיף
ואם לא - אז אפשרי גם ברוחב של 3 מטר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1279048:
אני את החצובות שלי צבעתי בספריי לבן כדי שלא יפריעו בצילום (ככה הם נשרפות עם הרקע)
אהבתי.

• הוסף לסימניות
תודה, זה באמת רעיון לצבוע את החצובות,
כרגע זה מה שיש לי 3 מטר ואורך של 4-5 מטר
מקווה מאד שזה יספיק ..

• הוסף לסימניות
אם אין לך שם רהיטים, זה צפוף אבל מספיק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה