בקשת תפילה רוחמה מרים בת תהילה - חברה שלנו פה מהפורום במצב קשה ממש... התפילות שלכם עכשיו!!!

• הוסף לסימניות
קבלתי ע''ע התחזקות לרפואתה.
''הן קל כביר לא ימאס'' ...

• הוסף לסימניות
אמרתי.
רפואה שלימה בקרוב ממש!!!

• הוסף לסימניות
די כולי רועדת מפחדדד... אמאלה!!
לא יכולה לשמוע כבר על צרות עמ"י!
מקבלת על עצמי להעיף סופית היום את הסמארטפון שלי לרפואתה!!
עריכה: אני בתהליכים כבר תקופה היום בע"ה אסיים עם זה!

• הוסף לסימניות
וואו!!!
עשית לי צמרמורת!
איזה קבלה למען הזולת!!
אשרייך!!
שתראי רק טוב
ומקווה שנתבשר בקרוב בבשורות טובות!!!

• הוסף לסימניות
אחת הציירות שמפרסמת קריקטורות בכל שבוע, לצערנו במצב רפואי חמור ביותר
נבקש אם תוכלו להקדיש דקה מזמנכם כדי לקרוא תהילים לרפואתה:
*רוחמה מרים בת תהילה*
אמא צעירה ל9 ילדים אשת ת"ח שקיבלה זיהום פתאומי בגוף מורדמת ומונשמת במצב קשה .

מבקשים שתתפללו שהיא תקום בריאה לילדיה בעז״ה

רק צריך לחדד ולהדגיש...
שהיא לא רק חברה פה בפורום...
אלא מסתמא ברוב הבתים החרדיים מכירים את האיורים והקריקטורות המוצלחים שלה שמתפרסמים בעיתונים ובעלונים בכל סופ"ש...
שזה אומר שלכוולם יש ערבות ומחוייבות לקרוע שערי שמיים...(ולא רק חברי הפורום פה ..)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואוו כל הכבוד לך!!!
בעז"ה בזכות זה יראו שינוי מעכשיו וכל המדדים ישתנו לטובה.
אמן!

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו שלחו לי למייל 2 הלכות שיהיה לזכותה.
כיצד קוראים תהילים, בפרט על חולה?
קריאת תהילים חשובה מאוד לרפואתו של החולה. ואולם ישים לב לומר את הפרקים בנחת, בהתבוננות המילים ובדקדוק נכון, ולא במרוצה וחיפזון ושיבוש המילים. וכבר כתב מרן השלחן ערוך (אורח חיים סימן א ס"ד): "טוב מעט תחנונים בכוונה, מהרבות שלא בכוונה".
לפי רבותינו המקובלים לא ראוי לקרוא מקרא [תנ"ך] בלילה, אולם בדרך תפילה ותחינה לרפואת חולה, מצוה לקרוא תהלים, ואפילו קודם חצות לילה.

מה עוד יכול להועיל לרפואת החולה, בנוסף לתפילה?
אמרו חז"ל (מסכת ראש השנה טז ע"ב): ארבעה דברים מקרעים גזר דינו של אדם, ואלו הם: צדקה, צעקה [תפילה], שינוי השם, ושינוי מעשה.
צדקה - יתן החולה צדקה כמיטב יכולתו, וגם אחרים יתנו צדקה לרפואתו, שנאמר (משלי י ב, יא ד): "וּצְדָקָה תַּצִּיל מִמָּוֶת."
תשובה - יפשפש החולה במעשיו היכן צריך לחדול מהרע, והיכן לתקן ולשפר, שהתשובה היא אחד מהדברים שקורעים גזר דינו של אדם.

• הוסף לסימניות
קראתי,
רפואה שלמה ומהירה בקרוב ממש !!!

• הוסף לסימניות
כולנו מצדיעים על המהלך המבורך חזקי ואמצי זה חשוב שזה נכתב פה מה שיכול לחזק עוד אחרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכד:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי ד' שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל: ב) לוּלֵי ד'שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם: ג) אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ: ד) אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ: ה) אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים: ו) בָּרוּךְ ד' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם: ז) נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ: ח) עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה