בקשת תפילה רוחמה מרים בת תהילה - חברה שלנו פה מהפורום במצב קשה ממש... התפילות שלכם עכשיו!!!

• הוסף לסימניות
די כולי רועדת מפחדדד... אמאלה!!
לא יכולה לשמוע כבר על צרות עמ"י!
מקבלת על עצמי להעיף סופית היום את הסמארטפון שלי לרפואתה!!
עריכה: אני בתהליכים כבר תקופה היום בע"ה אסיים עם זה!
מגיע לך מליון ליקים
אני עכשיו נעמדת ומצדיע לך!!

• הוסף לסימניות
קל נא רפא נא לה
רפו"ש בקרוב ממש!!!

• הוסף לסימניות
מצ"ב קישור לאשכול לקבלת קבלות לרפואתה
הפיצו ושתפו בכל הכוח
שיעמדו הזכויות לרפואתה המלאה במהרה

• הוסף לסימניות
בואו ננסה לקחת קבלות סביב השעון
אני לוקחת על עצמי בעזרת ה' מהשעה 18:30- 18:00
קבלה...
מי אחרי?
רק לחצי שעה
נשמור על קבלות סביב השעון.

רעיון לקבלות.
שמירת הלשון
ברכת המזון בכוונה
תענית דיבור
צניעות
צדקה
דיבור עדין בלי עצבים
וכו'...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר גם לקחת קבלה לחצי שעה
כאן..

• הוסף לסימניות
קראתי
שתבשרי רק בשורות טובות ומשמחות
32.png

בקרובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
אמן!

• הוסף לסימניות
תבטיחי לפרסם! ותבקשי בקשה!
זה אמיתי ויפעל הרבה יותר, מכל סגולת טרנד אחרת!
אני מוכן לממן את הפרסום בל"נ.

• הוסף לסימניות
מתפללת, תבשרו מהר בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
אמרתי כעת תהילים לרפואה שלמה בתושח"י, בקרוב, בעז"ה.
מרים ר"ת 'מה רבו מעשיך יי' - בזכות ההתחזקות של כולנו התפילות והקבלות נראה ישועות גדולות! אמן!

נתחזק בהודאה להשי"ת על כל הניסים והנפלאות שהוא עושה לעם ישראל!

• הוסף לסימניות

וואו ריגשת!
ממש צימררת אותי
שיהיה לזכותה

ורפואה שלמה בקרוב אמן!!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לך!!! מדהימה. מניסיון אישי לא תתחרטי על זה, איכות חייך תשתדרג פלאים, מבטיחה.
זאת לא רק הקרבה, אלא השקעה לטווח ארוך.
ואם את בתהליך הדרגתי של זה זה עוד יותר טוב, ממה שראיתי סביבי- להגיע להחלטה הזאת מתוך הבשלה והבנה אמיתית זה מחזיק מעמד לאורך זמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכ:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל ד' בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי: ב) ד' הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה: ג) מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה: ד) חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים: ה) אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר: ו) רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם: ז) אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה