- הוסף לסימניות
מרגש לראות כמה עמ"י מתגבר ומתחזק כל אחד בזמנו חזקו ואמצומניסיון אישי
מרגש לראות כמה עמ"י מתגבר ומתחזק כל אחד בזמנו חזקו ואמצומניסיון אישי
קישור לקריאת תהילים משותפת.
Google Sheets: Sign-in
Access Google Sheets with a personal Google account or Google Workspace account (for business use).docs.google.com
מצ"ב קישור לאשכול לקבלת קבלות לרפואתה
הפיצו ושתפו בכל הכוח
שיעמדו הזכויות לרפואתה המלאה במהרה
![]()
מידע שימושי - רוחמה מרים בת תהילה לרפו"ש - קבלות לרפואתה המהירה בעז"ה
ערב טוב בהמשך לאשכול הכואב על חברתינו היקרה רוחמה מרים בת תהילה לרפו"ש בקרוב מעלה כאן יוזמה שנפתחה לאיסוף קבלות לרפואתה השלימה והמהירה. מצו"ב הקובץ נא הפיצו, הקפיצו ושתפו ככל האפשר! בשורות טובות בקרוב https://forms.gle/fssuS7Yost9CN6kk6www.prog.co.il
אשרייך.וואי איך כואב לשמוע...
הצטרפתי לתפילות ולקבלות בשני המייזמים האלה.
שיקובל לרצון ותבשרו אך ורק בשורות טובות!
forms.gle
את ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!די כולי רועדת מפחדדד... אמאלה!!
לא יכולה לשמוע כבר על צרות עמ"י!
מקבלת על עצמי להעיף סופית היום את הסמארטפון שלי לרפואתה!!
עריכה: אני בתהליכים כבר תקופה היום בע"ה אסיים עם זה!
להימנע מלגלוש באינטרנט שלא לצרכי עבודה / צרכים אמיתיים
קיבלתי כעת לחצי שעה לרפואתה השלמה!!
סוגרת את המחשב..
רפואה שלימה בקרוב!!
מתנתקת כרגע מהאינטרנט לשעתיים הקרובות,
לרפואתה השלימה!!!
שיעלה כל רגע וכל דקה לפניו יתברך לחסד ולרחמים ושתחזרו לכאן ותשמעו בשורות טובות בעז"המצטרפת
תודה שזיכיתן
כל הכבוד לך!!די כולי רועדת מפחדדד... אמאלה!!
לא יכולה לשמוע כבר על צרות עמ"י!
מקבלת על עצמי להעיף סופית היום את הסמארטפון שלי לרפואתה!!
עריכה: אני בתהליכים כבר תקופה היום בע"ה אסיים עם זה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים