די כולי רועדת מפחדדד... אמאלה!!
לא יכולה לשמוע כבר על צרות עמ"י!
מקבלת על עצמי להעיף סופית היום את הסמארטפון שלי לרפואתה!!
עריכה: אני בתהליכים כבר תקופה היום בע"ה אסיים עם זה!
docs.google.com
צמרמורת!תקשיבו אני בוכה פה!!!!!!!!!!!!
קודם כל מצרפת לכם קבלות מדמיעות ומתוקות מדבש
שאח של מירי פשוט הולך לבית ספר לקירוב,
ולסמינרים ולכל מקום.. והאנשים והילדים נענים ומקבלים על עצמם דברים -
תראו מה זה
אבל תשמעו משהו פשוט מטורף...
שמו עכשיו ליד מירי (מורדמת ומונשמת ואפילו רפלקסים אין, כן?)
את הטלפון על רמקול,
ואמא שלה צועקת לה -
מירי אנחנו אוהבים אותך! מירי אנחנו כל היום מתפללים! קבלנו על עצמנו עשר אלף קבלות!!!
ופתאום היא מתחילה להזיז את העיניים... וקצת את הגוף...
לא להרפות, להעביר הלאה ולהגיע לעשר אלף קבלות!
אנשים התפילות בוקעות את השמים!
גם אני..תקשיבו אני בוכה פה!!!!!!!!!!!!
תודה לכם על כל העידוד!!!את ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואווו הקב"ה גאה בך!!!
כל הכבוד, מדהימה!
אדיר!!!!!!!תודה לכם על כל העידוד!!!
ריגשתם!
התנתקתי סופית. (רק הבוקר.. כי אתמול לא הצלחתי לתפוס את סלקום..) מי אחרי?
.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים