מידע שימושי רוחמיDR מבטיחה העלמת אקנה תוך 10 ימים - מישהו ניסה?

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסום של אחת בשם רוחמי בזה"ל:
האקנה נעלם
תחליף טבעי לראקוטן
חלק תוך 10 ימים
תוצאות מובטחות

חשוב לי לברר אם מישהי ניסתה את זה בפועל
המלצות או דיס (אפשר גם באישי)
או מכירה מישהי שניסתה וזה הצליח לה? או לא.................
האם זה באמת טבעי? ואם אין סיכונים
בקיצור - כל מידע :)

ואין צורך כעת לספר כאן על ההצלחות של ראקוטן
את זה אני יודעת....

• הוסף לסימניות
אנחנו ניסינו אצל מישהי אחרת שגם הבטיחה כנ"ל, בזבזנו ע"כ אלפי שקלים, סבל והרגשת שריפה בפנים, פנים אדומות מאד ו - כלום!
בסוף הלכנו על ראוקוטן והיום ב"ה הכל מאחורינו.

• הוסף לסימניות
גם אם זה טבעי זה עלול להיות מסוכן.
נפט הוא גם טבעי וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טרוצער;n5080466:
גם אם זה טבעי זה עלול להיות מסוכן.
נפט הוא גם טבעי וכו'.

לכן אני שואלת מנסיון או ממידע עמוק
כי ראקוטן זה גם לא בריא...............

• הוסף לסימניות
אני גם טיפלתי אצלה ,
תוכלי ליצור עימי קשר באישי

• הוסף לסימניות
אני טיפלתי עם התכשירים של אורלי פרידמן
עזר פלאים
שאלו אותי עם לקחתי ראקוטין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה