שיתוף - לביקורת רוח תינוקות

• הוסף לסימניות
למוות נתנני,
רביד של חיים.
ובנבכי כסף עטפני,
עם כמה מילים.

לא אמות כי אחיה,
גם אם אמא טמונה.
ואם אמות, אז אחיה,
אם בליבכם אמונה.

וכמה מילים,
כמה שתיקות,
כבר נאמרו,
על אמא.

וכמה מילים,
כמה בכיות,
עוד יבכו,
עלי.

אני חושש,
שתינוקות,
לא יאמרו,
מילה.

אבל יבכו,
בעיוורון,
על ילד,
שנלקח.

וכשתאמרו,
אתם,
עלי,
קדיש.

אז אבכה,
יחד,
עם תינוקות,
עלי.

וכשתקברוני,
אז אגיע,
אחבק,
את אמא.

אגיד לה,
שלא הפסקתם,
עלינו,
להתפלל.

ואז נדע,
ואז נבכה,
ואז תבוא הרוח,
ותינוקות.

לע"נ רביד חיים בן צאלה, שנלקח היום לבית עולמו, לאחר שאמו נרצחה באכזריות ע"י מחבלים. תהא נשמתם צרורה בצרור החיים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איזה בוקר קשה.

שיר עצוב כל כך
תודה רבה.

ואיך שעולם מתהפך ברגע... תכננתי היום בל"נ העלות איזשהו קטע הומוריסטי, ובמקום זה מצאתי את עצמי כותב שיר על תינוק שעלה למרום :cry:

• הוסף לסימניות
אגב, הפיסוק מעט מוגזם. אין צורך להציב פסיק אם אתה במילא עושה אנטר. לעניות דעתי.

• הוסף לסימניות
וואו. כואב כל כך. מצצת לי דמעות. (עכשיו תנגב אותן)
תודה רבה.
בימים טובים יותר בעז"ה אכתוב שירים שמחים יותר...

אגב, הפיסוק מעט מוגזם. אין צורך להציב פסיק אם אתה במילא עושה אנטר. לעניות דעתי.
מחלוקת רבת שנים בקהילה... באמת אני מתלבט לפני כל שיר אם כדאי לפסק או לא, ופה משום מה זה הרגיש לי יותר נכון...

• הוסף לסימניות
כל כך עצוב, דמעות.

אולי כדאי להוסיף את ההסבר על השיר לפני השיר עצמו, לקח לי זמן להבין על מה מדובר (שמתי לב לשיר רק עכשיו), אפשר גם בספוילר

• הוסף לסימניות
כל כך עצוב, דמעות.

אולי כדאי להוסיף את ההסבר על השיר לפני השיר עצמו, לקח לי זמן להבין על מה מדובר (שמתי לב לשיר רק עכשיו), אפשר גם בספוילר
תודה רבה!

לגבי להוסיף בספוילר - אני כבר לא יכול... (אני גם רגיל לשים את ההסבר בסוף, שימה בהתחלה יכולה למנוע מהרבה אנשים שנרתעים מהנושא להיכנס...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה