דרוש מתכון רוטב לסלט כרוב

• הוסף לסימניות
השתמשתי פעם במתכון שלקחתי מכאן, לרוטב מעולה לסלט כרוב.
הרוטב היה עם סילאן, סמיך ומיוחד מאוד.
לא מצליחה למצוא אותו.
אולי מישהי יכולה למצוא לי את הקישור?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה לקחת
אבל יש לי מתכון מהמם - קל וכיפי
1 כוס סילאן
1 כוס שמן
1 כוס רוטב טריאקי

זו כמות גדולה אבל נשמרת במקרר הרבה זמן.
אני משתמשת המון במתכונים שלך מפה. זו הזדמנות להגיד לך תודה. כשאני רואה מתכון שהוא ממך אני לא מתלבטת ומיד יודעת שבטוח יצא מצוין!!

לגבי הרוטב שהבאת פה- לא מפריע שהרוטב כהה? הברה פעמים כשאני עושה רוטב כהה לסלט כרוב לא כ"כ אוהבים את זה בגלל המראה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת המון במתכונים שלך מפה. זו הזדמנות להגיד לך תודה. כשאני רואה מתכון שהוא ממך אני לא מתלבטת ומיד יודעת שבטוח יצא מצוין!!

לגבי הרוטב שהבאת פה- לא מפריע שהרוטב כהה? הברה פעמים כשאני עושה רוטב כהה לסלט כרוב לא כ"כ אוהבים את זה בגלל המראה.
זה לכרוב לבן?

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה לקחת
אבל יש לי מתכון מהמם - קל וכיפי
1 כוס סילאן
1 כוס שמן
1 כוס רוטב טריאקי

זו כמות גדולה אבל נשמרת במקרר הרבה זמן.
תוכלי לפרט לאילו סלטים הוא מתאים במיוחד?

• הוסף לסימניות
תוכלי לפרט לאילו סלטים הוא מתאים במיוחד?
אני שמה בסלט כרוב.
כרוב לבן, בצל ירוק
ותערובת של גפרורי שקדים, גרעיני חמניות ושומשום - קלויים על מחבת יבשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה