כללי רוטב עגבניות בזיליקום >>>

• הוסף לסימניות
סקיצה ראשונית לסידרה של רטבים המיוצרים ומשווקים באיטליה.
הרוטב שבתמונה: עגבניות ובזיליקום. סוגה אל בזיליקו בלע"ז.

למרות שזו סקיצה אני חש שחסר משהוא. מה יכול להוסיף?
דעתכם חשובה לי.

שאלה ללמדנים שבינינו: יש בעיה הלכתית לעצב אריזות מזון שאינו כשר?

קבצים מצורפים

• 6 מדבקות.jpg
    KB 160.7 · צפיות: 17
  • הדמיה ראשיד.jpg
    KB 507.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
עיצוב נקי ויפה.

ולא סתם בעיה הלכתית, זו סוגיה אל בזיליקו

• הוסף לסימניות
נקי אבל לא מיוחד.
הגופן גרוע.

אני עצבני בגלל החוק >>>
;)

• הוסף לסימניות
נקי, נחמד.
לגבי השאלה- זה בלי הכשר/או לא כשר?נראה לי משנה את התשובה. תשאל רב, מה שבטוח.

• הוסף לסימניות
היות שאתה מעצב הרבה עבודות חו"לניקיות, והיות שלעתים קרובות הטיפוגרפיה היא אלמנט משמעותי בעבודותיך (כמו שצריך להיות) הייתי מצפה לראותך רוכש פונטים לועזיים איכותיים, ולא משתמש בחינמונים שמוזילים לגמרי את העיצוב.

מה שמרגיש לך חסר - זה לא שבאמת חסר משהו, אלא שבעיצוב מהסוג המינימליסטי כל מרכיב בקומפוזיציה חייב לשבת בול במקום, ושהצופה ירגיש שזה לא היה יכול להיות מעוצב אחרת, שזה העיצוב האולטימטיבי. וזאת משימה יותר קשה ממה שנוטים לחשוב.

לגבי הבעיה ההלכתית, נראה לי שיש הבדל גדול בין מוצר שמרכיביו כשרים אך אין לו הכשר, לבין מוצר שמרכיביו אינם כשרים. אישית, מהסוג השני ברור לי שהייתי נמנעת. יש גם שאלה לאיזו אוכלוסיה זה משווק, ומה הסיכוי שאוכלוסיה יהודית תרכוש את המוצר. בכל אופן דורש בירור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;713333:
היות שאתה מעצב הרבה עבודות חו"לניקיות, והיות שלעתים קרובות הטיפוגרפיה היא אלמנט משמעותי בעבודותיך (כמו שצריך להיות) הייתי מצפה לראותך רוכש פונטים לועזיים איכותיים, ולא משתמש בחינמונים שמוזילים לגמרי את העיצוב.

מה שמרגיש לך חסר - זה לא שבאמת חסר משהו, אלא שבעיצוב מהסוג המינימליסטי כל מרכיב בקומפוזיציה חייב לשבת בול במקום, ושהצופה ירגיש שזה לא היה יכול להיות מעוצב אחרת, שזה העיצוב האולטימטיבי. וזאת משימה יותר קשה ממה שנוטים לחשוב.

לגבי הבעיה ההלכתית, נראה לי שיש הבדל גדול בין מוצר שמרכיביו כשרים אך אין לו הכשר, לבין מוצר שמרכיביו אינם כשרים. אישית, מהסוג השני ברור לי שהייתי נמנעת. יש גם שאלה לאיזו אוכלוסיה זה משווק, ומה הסיכוי שאוכלוסיה יהודית תרכוש את המוצר. בכל אופן דורש בירור.

תודה על ההערות המחכימות.

יש פונטים לועזים שאת יכולה להמליץ עליהם. לצערי אני לא מבין כל כך בלועזים.

לגבי הכשרות זה אומנם לא כשר אבל גם לא טרף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל בזנסון;713358:
לצערי אני לא מבין כל כך בלועזים.
אתה חייב לראות עבודות בלועזית ולהתחבר, לפני שיזרקו לך כאן שמות של גופנים.

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות המחכימות.
.

אם ככה, לא נראה לי שיש בעיה. אבל אני לא פוסקת:rolleyes:

• הוסף לסימניות
.

גם במידה וזה בסדר, אולי כדאי לקחת בחשבון שאם אתה מתחיל לעצב להם סדרה של מוצרים.. יתכן שמחר הם ייצרו 'טרייף מיט בזיליקום' ואז מה תגיד להם (במידה וזה אסור..) אה את זה אני לא יכול לעצב.. באו נדלג למוצר הבא....

• הוסף לסימניות
נקי.
אבל זה לא חומר ניקוי...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ונקיה.
קצת יבש, לטעמי. לא גורם לי ללקק ת'אצבעות.
רוטב כזה צריך להעלות ריר. אולי תמונה טובה של איזה תבשיל או מאפה עם הרוטב
(ממולץ לחפש ברשת מוצרי מזון שנמכרים באיטליה כדי להתרשם מהסגנון. הסגנון של ארה"ב, לדוגמא, שונה מהישראלי. נכון שאתה רותה לעשות עבודה שונה ובולטת, אבל זה צריך להיות, לדעתי, במסגרת הסגנון המקומי)

• הוסף לסימניות
דפדף באתר של דאפונט ותוכל להתרשם
אגב הלבן מכניס אותו לקטגוריה של דיאט משהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;713374:
גם במידה וזה בסדר, אולי כדאי לקחת בחשבון שאם אתה מתחיל לעצב להם סדרה של מוצרים.. יתכן שמחר הם ייצרו 'טרייף מיט בזיליקום' ואז מה תגיד להם (במידה וזה אסור..) אה את זה אני לא יכול לעצב.. באו נדלג למוצר הבא....

למזלי הלקוח הוא בן דוד (סבא שלי יצחק וסבא שלו ישמעל היו אחים) והם גם מקפידים על דבר אחר וכדומה.

• הוסף לסימניות
שים לב שהעגבניות נראות עומדות באויר חייבים לתת להן הצללה למטה כדי להושיב אותן על משהו כנ"ל גם העלים
אחרי שתעשה את זה כבר העבודה תראה טוב יותר
אבל עדיין נראה לי שזה ריק מידי צריך להוסיף משהו לתחושה אולי רקע הוא יכול להיות עדין לא חייב להיות צועק אבל הלבן הזה מידי מת ממש חיוור

אה ועוד משהו הייתי מטפלת עוד קצת בצבע של העגבניות ומכניסה להן עוד אדום עגבנייתי כזה(בלי לפחד)
הן לא מספיק מושכות ובמיוחד למטה יש מין משהו קצת לבן כמו ערפל על העגבניות

• הוסף לסימניות
מתייחס רק לפן ההלכתי:
אין בעיה למכור מאכלים לא כשרים לגויים (חוץ מכמה בודדים שהם איסורי הנאה, כמו בשר בחלב, שאותם מותר רק לתת ולא למכור).
אז אם את האוכל עצמו מותר לתת לגוי, בטח שמותר לפרסם אותו.
כמובן שמדובר בארץ שרוב תושביה נכרים.

• הוסף לסימניות
חיקיתי

חיקיתי קצת את מוצרי מיימונ'ס. ובמילים יותר עדינות - קבלתי השראה מהם.

כמו כן שיניתי את הלוגו.

מה דעתכם עכשיו?

קבצים מצורפים

• הדמיה ראשיד 2.jpg
    KB 521.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יש לי הרבה פונטים בלועזית מתוכנת davka אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח את זה רק שאני לא יודעת איך לעלות תוכנות לפרוג...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מזלט על הבלוג
משהו בעגבניות חסר צריך קצת פיניש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינטר;713854:
מזלט על הבלוג
משהו בעגבניות חסר צריך קצת פיניש
תנועתיות אולי. להשכיב אחת העגביות על הצד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה