משתמש משודרג
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
הנה התוצאות:בדיוק אני באמצע להכין עכשיו...
למתכון המקורי ש @רוחי בלבוחי הביאה הוספתי כ-8 שיני שום קצוצות- אלו הקוביות הלבנות...
פסח כשר ושמח לכולן!
הנה התוצאות:בדיוק אני באמצע להכין עכשיו...
תוסיפי עוד פלפל חריף.@רוחי בלבוחי
הרוטב יצא מדי מתוק יש אפשרות לתקן אותו ?
טעייייייםםםהנה התוצאות:
למתכון המקורי ש @רוחי בלבוחי הביאה הוספתי כ-8 שיני שום קצוצות- אלו הקוביות הלבנות...
צפה בקובץ המצורף 1941983
צפה בקובץ המצורף 1941986
צפה בקובץ המצורף 1941987
פסח כשר ושמח לכולן!
אפשר להוסיף פלפל חי אחרי שהרוטב כבר מבושל?תוסיפי עוד פלפל חריף.
אני הייתי מאדה אותו קצת כדי שיתרכך.אפשר להוסיף פלפל חי אחרי שהרוטב כבר מבושל?
למה להקפיץ??מקפיצה לפסח תשפ''ו
למה להקפיץ??
זה כתוב לי כבר ב2 חוברות פסח שלי
גם בישנה וגם בחדשה
ובעצם גם לכל השנה
זה טוחן את הפלפלים לחתיכות קטנטנות.לקצוץ פלפלים בפולסים
אבל לא טוחנים את הפלפלים?
מתי לטחון?זה טוחן את הפלפלים לחתיכות קטנטנות.
הכנת עם מיץ לימון במקום חומץ?אני הכנתי שנה שעברה עם מיץ לימון
יצא טעים מאוד
יש לזה טעם טיפה שונה ואני מניחה שזה מתקלקל מהר יותר
לא הספקתי להיווכח בכך כי התחסל
מומלץ לנסות
ויתרתי על רסק העגבניות והוספתי שום
לפני שמכניסים לסיר.מתי לטחון?
עכשיו רואה לראשונה,מקפיצה לפסח תשפ''ו
גמבהעכשיו רואה לראשונה,
תודה!
אני רוצה להכין.
2 פלפל אדום שכתוב במתכון,
הכוונה לגמבה, או לפלפל אדום שנראה כמו פלפל ירוק חריף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים