יוצא סמיך?רוטב שום לסלט:
תוסיפי רבע/ חצי מלפפון חמוץ ותטחני יחד עם שאר הרכיבים (לא שמעתי אף פעם על חרדל),יוצא סמיך?
אני מחפשת שיהיה יותר קרוב למטבל מאשר לרוטב..
יותר מתאים לסלט .. את יכולה לוותר על הלימון והמים יצא סמיך.יוצא סמיך?
אני מחפשת שיהיה יותר קרוב למטבל מאשר לרוטב..
@כהן אושרתתוסיפי רבע/ חצי מלפפון חמוץ ותטחני יחד עם שאר הרכיבים (לא שמעתי אף פעם על חרדל),
מסמיך ומוסיף המון לרוטב גם בטעם.
שמיר מאד חשוב למתכון טרי/ יבש אבל חשוב.
וואו. הבדל ענק. איך יכול להיות??יש לי בול כזה מתכון עם 250 גרם רסק עגבניות
רבע כפית תבלין פיצה
לא יודעת זה מתכון שאני עושה שנים...וואו. הבדל ענק. איך יכול להיות??
@כהן אושרת
אצלנו מחזיק רוטב פיצה משבוע לשבועלא יודעת זה מתכון שאני עושה שנים...
זאת שהעבירה לי אמרה שזה של פיצה אורי...
אולי אם אוהבים יותר אדום שמים יותר רסק תטעמי ואם נראה לך שצריך תוסיפי.
רוטב שום עם חרדל מחזיק לי שבועיים במקרר בלי בעיה.
רוטב פיצה נראה לי 3-4 ימים לפני אין בעיה בכלי אטום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים