דרוש מתכון רוטב שוקולד לבן כמו ב"קצפת"

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה פשוט גנש שוקולד לבן
שמנת מתוקה לקצפה עם שוקולד לבן ממיסים ביחד וזהו

• הוסף לסימניות
בלי שמנת
שוקולד לבן עם שמן או חמאה

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בחניות של קפוצינו בירושלים- (אייס קפה)

• הוסף לסימניות
שאלה....
איפוה קונים את רוטב החרדל כמו במסעדות ? ( עם גרגירים)
בכשרות בד"ץ העדה וכו'

• הוסף לסימניות
קצפת זה באמת שמנת מתוקה בהקצפה
אפשר להוסיף קצת סוכר וניל אם רוצים...

הרוטב שוקולד שלהם זה נראה לי גם כן שוקולד לבן עם חמאה/ שמנת,
אבל מה גורם לזה לא להתקשות?
אני מכינה בבית, ואחרי כמה זמן זה אבן, וצריך להמיס שוב...
מה הטכניקה???

• הוסף לסימניות
לא רק לגבי רוטב שוקולד לבן, גם לגבי השוקולד החלבי.
זה בבקבוק לחיץ, נוזלי לא מתקשה, ומרגיש טעם נקי של שוקולד.
מה הסוד??

• הוסף לסימניות
גנש מתמצק כשמתקרר, ולא ניתן לזילוף.
הרוטב שוקולד שלהם זה נראה לי גם כן שוקולד לבן עם חמאה/ שמנת,
אבל מה גורם לזה לא להתקשות?
אני מכינה בבית, ואחרי כמה זמן זה אבן, וצריך להמיס שוב...
יכול להיות יותר שמנת מבגנש רגיל.

• הוסף לסימניות
איך עושים את הרוטב של ריבת חלב ששמים בחנויות של אייס קפה (נוזלי)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה