דרוש מידע רויאל חוף צאנז

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
@יורם של
@חיים בלב
אודה למידע איך זה מבחינת בטחון בלילה?
האם בטיחותי ל2 בחורות להיות שם לילה?
נעים? מפחיד?
תודה

• הוסף לסימניות
מישהו אולי מכיר את האזור?
קצת דחוף לי לדעת
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי משהו לומר בנושא
איך פונים אליך?

• הוסף לסימניות
אגב, מה קשור השם חוף צאנז למקום הזה
אין שום קשר בין חוף צאנז לבין צימרים לחרדים לבין המקום הזה
זה נמצא במקום חילוני לחלוטין וממש לא תואם לציבור החרדי...
למי שחשוב לדעת!!!

• הוסף לסימניות
אגב, מה קשור השם חוף צאנז למקום הזה
אין שום קשר בין חוף צאנז לבין צימרים לחרדים לבין המקום הזה
זה נמצא במקום חילוני לחלוטין וממש לא תואם לציבור החרדי...
למי שחשוב לדעת!!!
אני לא קשור....
אבל לא נראה לי יפה ככה להכפיש בפורום ציבורי
אחרי הכל היו שכתבו פה בפורום שהם נהנו...

• הוסף לסימניות
חשוב לי לדייק ואין לי עניין להכפיש
אבל כן יש לי עניין לא להטעות את הציבור כמו שלי קרה בעקבות הפרסומים שלהם
שממש נוגדים את המציאות בשטח
המקום הוא לא מיועד לציבור החרדי
והוא לא קשור לחוף צאנז
זה מרחק הליכה של לפחות 15 דקות
יכול להיות שהם מנסים להתאים את עצמם לציבור החרדי אבל זה ממש לא מה שקורה שם כרגע!!

• הוסף לסימניות
לא מספיק?!
מעדיפה לא לרשום את זה בפורום ציבורי
תני לי דרך ליצור איתך קשר
לא להעיז להתקרב

המקום הוא לא מיועד לציבור החרדי
והוא לא קשור לחוף צאנז
זה מרחק הליכה של לפחות 15 דקות
יכול להיות שהם מנסים להתאים את עצמם לציבור החרדי אבל זה ממש לא מה שקורה שם כרגע!!

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לדעת מה יש לך להגיד בנושא...
s ואז אפס חמש שמנה 3210627 שטרודל ג'ימייל וכו
תודה
מה למעשה הייתם במקום?
או שקיבלתם מידע שגרם לכם לא להגיע?
אשמח לדעת כדי לחסוך עוגמת נפש
כפי שאני קורא שהיה לכמה אנשים מהפורום.

• הוסף לסימניות
מה למעשה הייתם במקום?
או שקיבלתם מידע שגרם לכם לא להגיע?
אשמח לדעת כדי לחסוך עוגמת נפש
כפי שאני קורא שהיה לכמה אנשים מהפורום.
היינו במקום עוד לפני שראיתי את ההודעה הזאת...
פשוט בגלל שכ"כ נהננו, מאוד רצינו לחזור לשם מתישהו, ובעקבות ההודעה הנ"ל נבהלתי, אבל תכלס לא קיבלתי מענה...
היינו שם זוג לפני שנה, ב"טרסת העץ" בסיון באמצע שבוע (לצערי באמצע הזמן)
בכל מקרה אני יכולה רק לומר שזה היה נופש לא זול בכלל, אבל הכי משחרר וטוב שאי פעם היינו,
אפילו הארכנו אותו במקום לעוד לילה או שתיים, לא זוכרת בדיוק...
הם עשו את זה טוב מאוד, זה ברמה ממש, והניקיון ברמה גבוהה שזה היה חשוב לי אישית מאוד, ובררתי לפני.
(היה מקק מת בכניסה לבניין, אבל האיש תחזוקה לשאלתי הזדעזע והתנצל ואמר שהרוח הכניסה אותו מבחוץ, ויותר לא ראינו שום מקק...בדיוק התחילה עונה של מקקים)
אולי הבריכה שקיימת שם היא על עמודים והיא קטנה, נמצאת מחוץ למתחם של הצימרים, במקום סגור (לא לגמרי לגמרי) ולפי שעות, והיא היתה קרה, אבל לא השתמשנו בה, (בגלל הגודל...), ועדיין היה שווה את המחיר.
האיש תחזקה שמטפל שם ומקבל את האורחים זמין כל הזמן, ואם לא עובד משהו הם מתקנים
זה נוף לים, מקום שקט, פרטיות, (רק באמת מתחת למרפסות יש את הטיילת, אבל זה מספיק גבוה לפרטיות. אולי בגלל שזה עוד לא היתה עונה של רחצה בים כ"כ, זה לא הפריע לנו). אם מישהו רוצה להגיע למקום מרוחק בחוף הים, צריך לעבור דרך החוף המעורב או ללכת לחוף הנפרד במרחק רבע שעה. הרחוב נראה לי חילוני, בקיץ מסתמא זה מורגש יותר. כנראה בגלל התאריכים היה לנו סביר מבחינת פריצות, אבל שכל אחד יבדוק לבד! לא רוצה לקחת אחריות.
ואם אני לא טועה זה בערך רבע שעה הליכה למלון גלי צאנז (או איך שקוראים לו), ששם יש בערב ובבוקר ארוחות בתשלום, וזה היה ממש כיף לשכוח מהכאב ראש של הבישולים... מה שכן, תבררו קודם אם יש שם קבוצות שאז הם טופסים להם את החדר אוכל לארוחות בוקר ולפעמים ארוחות ערב.
לא השתמשנו במטבח, אבל הכל היה נראה עובד. לא שמענו אף אחד אחר מהנופשים, רק פעם אחת כשיצאנו למזדרון ראינו משפחה יוצאת. באמת רואים שהם משתדלים לעשות פרטיות מלאה וכמה שיותר מוצנע.

בכל זאת אם מישהו יודע משהו... לא רוצה להפיל אף אחד חס ושלום בפח...
אם עדיין יש למישהו לומר בעניין בקטע שונה, אני נורא אשמח לדעת... !!!
(אולי @חשבונאית , בכל זאת?)
פרטי הקשר נ"ל...
תודה ובהצלחה

• הוסף לסימניות
בכל זאת אם מישהו יודע משהו... לא רוצה להפיל אף אחד חס ושלום בפח...
אם עדיין יש למישהו לומר בעניין בקטע שונה, אני נורא אשמח לדעת... !!!
(אולי @חשבונאית , בכל זאת?)
פרטי הקשר נ"ל...
תודה ובהצלחה
היה לקרובת משפחה שלי שם סיפור מסוים
ולעומת זאת יש לי קרובים אחרים שנהנו שם מאד!!
יכול להיות שזה היה מקרה חד פעמי ולא מייצג
לכן אני מעדיפה לא לרשום כאן בפורום את המקרה
בכל מקרה הסיפור המדובר לא קשור לנקיון או ליופי של המקום
ויתכן מאד שהוא לא קשור גם לבעל הדירה-לא ניתן לדעת!!

• הוסף לסימניות
הזמנו צימר לשישי עד ראשון.
אנחנו מגיעים בשישי ב שלוש, אחרי לוגיסטיקה של התארגנויות- השארת ילדים אצל משפחה, השכרת רכב, קנית אוכל וכו וכו,
האחראי על המקום נותן לי לדבר עם בעל הצימר ומתברר שהשכיר אותו ל2 אנשים!
ובלי טיפת התנצלות או הבטחה לפיצוי על עוגמת הנפש, בשיא הקרירות אומר- תנסו בגלי צאנז....
מאז הוא לא עונה לטלפונים, בגלי צאנז לא היה מקום ונאלצנו לחזור חזרה לירושלים כלעומת שבאנו....

נוכלות וחוסר אנושיות מזעזעת!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת