התייעצות רוכבי אופנים חשמליים - הצילו!!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מה עושים?
האופנים החשמליים והקוקרנטים לא בלבד שהם עוברים על החוק כל הזמן
אלא הם גם מזיקים לאנשים!

רציתי לקבל את עזרת הציבור
מה עושים כשרוכב אופנים חשמלים פגע ופצע הולך רגל או הוריד מראה לרכב וזה במקרה הטוב
אין לו ביטוח ואין לו כלום
מה עושים????

• הוסף לסימניות
מה עושים?
האופנים החשמליים והקוקרנטים לא בלבד שהם עוברים על החוק כל הזמן
אלא הם גם מזיקים לאנשים!

רציתי לקבל את עזרת הציבור
מה עושים כשרוכב אופנים חשמלים פגע ופצע הולך רגל או הוריד מראה לרכב וזה במקרה הטוב
אין לו ביטוח ואין לו כלום
מה עושים????
יודעים מיהו?
לתבוע אותו על הנזק (ד"ת או בית משפט)
ואם הוא ברח - אין מה לעשות :(:(:(

מכת מדינה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטט כאן הודעה ממקום אחר - נכתבה ע"י @קריאת כיוון
כמי שאבדה את אביה מאופניים חשמליים שהגיעו למהירות גבוהה,
נהגם נסע נגד כיוון התנועה
[ללא תיאוריה וללא קסדה].
אומר על דרך השלילה:
לא אופניים שמגיעות למהירות אסורה/ מסוכנת
לא בלי תו תקן
לא בלי ללמוד
לא בלי לציית לחוקים.
בהצלחה ונסיעה טובה ובטוחה תמיד!

• הוסף לסימניות
יודעים מיהו?
לתבוע אותו על הנזק (ד"ת או בית משפט)
ואם הוא ברח - אין מה לעשות :(:(:(

מכת מדינה
קודם כל ישר כח על העלאת הנושא - שהוא כואב ממש.
שנית: אין חברות ביטוח שמוכנות לבטח - לא יודע למה, אבל זו המציאות כרגע.

• הוסף לסימניות
קודם כל ישר כח על העלאת הנושא - שהוא כואב ממש.
שנית: אין חברות ביטוח שמוכנות לבטח - לא יודע למה, אבל זו המציאות כרגע.
לא אני העליתי את הנושא אלא @המבין לכל דבר ועניין .
ולעצם העניין, כולנו תקווה שיום אחד הרכיבה על האופניים החשמליות יחייב רישיון + ביטוח כמו כל רכב או אופנוע.
עד אז....... לה' הישועה.
באותו עניין, היו כבר כמה מידידי שקנו אופניים חשמליות והושבתי אותם ברכבי במושב הנהג וביקשתי מהם שיגידו לי אם הם רואים אותי במראה בזויות מסויימות...... רק אז הם קלטו כמה מסוכנת הנהיגה שלהם......

• הוסף לסימניות
האופניים החשמליים עוזרים לאלפי אברכים להגיע כל יום לכולל (מי שמכיר את חניות האופניים בישיבת מיר ובכוללים נוספים יודע על מה אני מדבר). גם בחסידויות מסוימות ממליצים לאברכים לרכוש אופניים חשמליים כדי להימנע מתחבורה ציבורית על מכשלותיה.
זה שיש אנשים שנוסעים בלי זהירות זו אכן בעיה, רק שהיא לא שונה מנהגים שנוסעים ברכב בחוסר זהירות או מדברים בטלפון תוכ"ד נהיגה

• הוסף לסימניות
האופניים החשמליים עוזרים לאלפי אברכים להגיע כל יום לכולל (מי שמכיר את חניות האופניים בישיבת מיר ובכוללים נוספים יודע על מה אני מדבר). גם בחסידויות מסוימות ממליצים לאברכים לרכוש אופניים חשמליים כדי להימנע מתחבורה ציבורית על מכשלותיה.
זה שיש אנשים שנוסעים בלי זהירות זו אכן בעיה, רק שהיא לא שונה מנהגים שנוסעים ברכב בחוסר זהירות או מדברים בטלפון תוכ"ד נהיגה
בלבול במח!
רובא דרובא של רוכבי האופניים חשמליים והקוקרנטים נוסעים בפראות (ובדר"כ מדובר בצעירים) בלי לציית כלל לחוקי התנועה
זה שיש כמות מועטת של אנשים שנוסעים עם זה בעדינות - לא הופך את שאר הרוכבים לעדינים בלשון המעטה

• הוסף לסימניות
הבעיה החמורה מאד!!! של אופניים חשמליים
זה כשרוכביהם נוסעים על הכביש בלי לדעת תאוריה אפילו, וכל שכן נהיגה
איך אפשר לתת לאנשים שלא למדו נהיגה לעלות על הכביש?? אני לא מבינה.

• הוסף לסימניות
ובכלל כל ההתיחסות שלך לנושא מאד מזלזלת
סליחה, אבל אשאל בכנות, מה שמפריע לך זה שהם עוברים על החוק? או שהם עוברים לידך במהירות?
רק ניסיתי להציב מראה ואולי דרך נוספת לראות את זה.

יש לצערנו הרבה אנשים שמזיקים לאחרים בכל מיני צורות, לדוגמא:
זריקת מגבונים לאסלה
לקיחת עגלות מהסופרמרקט הביתה
בעלי רכבים שמשפריצים מים על הולכי רגל
אנשים שקופצים לכביש ומבהילים את הנהגים
בדרך כלל אי אפשר לתבוע אותם או לעשות משהו לגבי זה.

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל אשאל בכנות, מה שמפריע לך זה שהם עוברים על החוק? או שהם עוברים לידך במהירות?
רק ניסיתי להציב מראה ואולי דרך נוספת לראות את זה.

יש לצערנו הרבה אנשים שמזיקים לאחרים בכל מיני צורות, לדוגמא:
זריקת מגבונים לאסלה
לקיחת עגלות מהסופרמרקט הביתה
בעלי רכבים שמשפריצים מים על הולכי רגל
אנשים שקופצים לכביש ומבהילים את הנהגים
בדרך כלל אי אפשר לתבוע אותם או לעשות משהו לגבי זה.
לא חושבת שזה משתווה לסכנת חיים כפשוטו, ועיין ערך (חוץ מאלו שקופצים לכביש):
כמי שאבדה את אביה מאופניים חשמליים שהגיעו למהירות גבוהה,
נהגם נסע נגד כיוון התנועה
[ללא תיאוריה וללא קסדה].

• הוסף לסימניות
לא חושבת שזה משתווה לסכנת חיים כפשוטו, ועיין ערך (חוץ מאלו שקופצים לכביש):
אכן, מי שמסכן חיים זה עוול.
כנ"ל מי שמשתמש בטלפון בנהיגה, או מקרים אחרים של חוסר זהירות.
כנהג יצא לי כמה פעמים להיות כפסע מלפגוע באנשים שקפצו לכביש או להיפגע מנהגים אחרים שנהגו בחוסר זהירות.

רוכבי האופניים החשמליים ושאר הדו גלגליים כמעט נפגעים כל הזמן מחוסר תשומת לב של נהגים שבסוף מתעצבנים עליהם במקום לכעוס על עצמם.
גם אני כמעט פגעתי יותר מפעם אחת ברוכבי דו גלגלי, וצריך ללמוד מזה לנהוג בזהירות.
בשביל הגילוי הנאות: אני נוהג גם על רכב וגם על דו גלגלי וגם הולך ברגל

• הוסף לסימניות
אכן, מי שמסכן חיים זה עוול.
כנ"ל מי שמשתמש בטלפון בנהיגה, או מקרים אחרים של חוסר זהירות.
כנהג יצא לי כמה פעמים להיות כפסע מלפגוע באנשים שקפצו לכביש או להיפגע מנהגים אחרים שנהגו בחוסר זהירות.

רוכבי האופניים החשמליים ושאר הדו גלגליים כמעט נפגעים כל הזמן מחוסר תשומת לב של נהגים שבסוף מתעצבנים עליהם במקום לכעוס על עצמם.
גם אני כמעט פגעתי יותר מפעם אחת ברוכבי דו גלגלי, וצריך ללמוד מזה לנהוג בזהירות.
בשביל הגילוי הנאות: אני נוהג גם על רכב וגם על דו גלגלי וגם הולך ברגל
נכון.
אבל יש כאן נקודה נוספת - כנהג, אתה יודע את הכללי הכביש.
רוכב אופניים חשמליים בן 16 שרוכב על אופניים שמגיעים ל100 קמ"ש בלי שמץ מושג בחוקי הנהיגה, זכויות קדימה ועוד, שדקה אחת טס על מדרכה ובשניה הבאה מתפרץ לצומת כשהרמזור שלו אדום - זו בעיה גדולה מאוד ונפוצה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכון.
אבל יש כאן נקודה נוספת - כנהג, אתה יודע את הכללי הכביש.
רוכב אופניים חשמליים בן 16 שרוכב על אופניים שמגיעים ל100 קמ"ש בלי שמץ מושג בחוקי הנהיגה, זכויות קדימה ועוד, שדקה אחת טס על מדרכה ובשניה הבאה מתפרץ לצומת כשהרמזור שלו אדום - זו בעיה גדולה מאוד ונפוצה מאוד.
אכן.
יש נקודה נוספת, בן 16 שנהג בלי תיאוריה ובלי קסדה ופגע במישהו זה באמת אסון, אבל זה לא שונה מאותו בן 16 שנהג ברכב ויכול לעשות נזק הרבה יותר גדול.
אגב, אופניים לא מגיעות אפעם ל100 קמ"ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה