- הוסף לסימניות
לא מדויקמאיפה המידע הזה?
אני לא יודעת הלכה אבל עד כמה שידוע לי הורים לא חייבים שמה שהזיקו הילדים שלהם
הורה שהניח ילד על שיש או שולחן של אחר והילד גרם נזק ושבר כלי
ההורה חייב
לא יודעת מה קורה עם קורקינט.
לא מדויקמאיפה המידע הזה?
זה שיש עבריינים לא הופך את הכלי למסוכן!!!
אני כתבתי מקורמאיפה המידע הזה?
רק הוא לא כ"כ מובן לציבור הנשים...עיין בסוגיית גחלת
זה מסוכן בדיוק כמו רכבים אופנועים ואופניים רגילות וכו' (וע''ז אף אחד לא אומר שצריך לאסור ולהחרים וכו')הכול שאלה מי נוסע ואיך נוסע...
זה כנראה חוסר הכרות וידע
הכלי בפני עצמו לא מסוכן. הסכנה היא שאין בו חוקים או שלא יודעים אותם, והרבה מאוד אנשים נוסעים איתו חצי כמו הולך רגל וחצי כמו רכב, בלי ידע בסיסי בחוקי תנועה.זה שיש עבריינים לא הופך את הכלי למסוכן!!!
זה מסוכן בדיוק כמו רכבים אופנועים ואופניים רגילות וכו' (וע''ז אף אחד לא אומר שצריך לאסור ולהחרים וכו')הכול שאלה מי נוסע ואיך נוסע...
יש לי הרבה ידע והכרות... נוסע בכלים אלו תדיר.
א' נכון ולכן צריך שיהיה לזה חובת רשיון ותאוריה ומי שבלי זה כאילו שנוסע ברכב בלי לדעת את כללי התנועה שזה מתכון בדוק לה' ירחם (אם הוא לא יודע את זכויות הקדימה...)זה שיש עבריינים לא הופך את הכלי למסוכן!!!
יש לי הרבה ידע והכרות... נוסע בכלים אלו תדיר.
לכון כמו שאמרתא' נכון ולכן צריך שיהיה לזה חובת רשיון ותאוריה ומי שבלי זה כאילו שנוסע ברכב בלי לדעת את כללי התנועה שזה מתכון בדוק לה' ירחם (אם הוא לא יודע את זכויות הקדימה...)
ב' זה יותר מסוכן כי מצד אחת הוא לא נראה כ"כ ולא ניכר עליו מספיק אם וכמה הוא בתנועה (אין רעש ואין אורות וכו') מצד שני הוא מסוכן וקטלני כמו רכב וכדו' (בפרט במעברי חציה או במדרכות) כי הוא מונע בעזרת עוד כח חוץ מהכח שהרוכב מפעיל
צריך וצריך וצריךזה לא נכון האופנים חשמליות טובות צריך לדעת לסוע ללמוד תאוריה לסוע בזהירות ואין בזה שום בעיה אתם סתם מדברים שטויות
ה' ישמורשאלת תם:
אם רוכבי אופניים נתקעים 'בטעות' באנשים, לא קרה כלום.
מה יהיה אם אנשים 'בטעות' יתקעו (עם הרגל, יעני בעיטה...) ברוכב אופנים מהצד ויגרמו לו להמרח על הכביש?
שהוא יפול במקומי זה אותו דבר כמו לירות בו???ה' ישמור
אולי סתם לקחת רובה ולירות ברוכבי אופניים חשמליים כשהם עוברים בכביש?
זה היה ברור וזה לא מוכיח על ידע על עצם הסכנה בפן הכללי (גם אם אתה יודע וזהיר הכלי בעצמו הוא מסוכן כי יש בו יותר אפשרויות לסכנה משאר הכלים המונעים)נוסע בכלים אלו תדיר.
עיין במה שכתבתי קודם (והנכון היה בתור א' ולא האמת) וכנראה שאתה ג"כ רוכב אופניים (ונשמע מדבריך שאתה לא מבין מה הסיכון וזה הכי מסוכן....)זה לא נכון האופנים חשמליות טובות צריך לדעת לסוע ללמוד תאוריה לסוע בזהירות ואין בזה שום בעיה אתם סתם מדברים שטויות
נכון וכמו שזה מסוכן גם רוכבי האופניים מסוכנים "מאוד" (פחות מסוכן להפיל רוכב אופניים מאשר איך שהרבה פעמים הם נוסעים)ה' ישמור
אולי סתם לקחת רובה ולירות ברוכבי אופניים חשמליים כשהם עוברים בכביש?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים