דרוש מידע רוכב אופניים נכנס בבת שלי ברחוב, מה ניתן לעשות מבחינה משפטית?

• הוסף לסימניות
היום בחזור מבית הספר רוכב אופניים שנסע במדרכה פגע בבת שלי.תודה להשם שהיו אנשים טובים שעזרו לה.
היא חזרה הביתה בהלם, עם מצח נפוח ומדמם וצליעה משמעותית.
מקווה שבעזרת השם הכל יעבור במהירות.
אבל חלילה וחס אלף פעמים למקרה מורכב, מה ניתן לעשות מבחינה משפטית? או בכלל?

אשמח לכל מידע
תודה רבה

ולפוגע: אם אתה קורא את זה: אני מבינה שזה ממש מבהיל לפגוע בילדה קטנה ושלא התכוונת, אבל הייתי מצפה ממך לפחות לוודא שהיא בסדר וללוות אותה לבית, לא לברוח ולזרוק לה עשרה שקלים.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון לפנות לבדיקה רפואית- שיהיה תיעוד. חשוב ביותר!!!!
ולא רק למקרה מורכב.
הבן שלי נפגע מקורקינט חשמלי בערב פסח כאבה לו קצת הכתף. ורק בבין הזמנים אב- כ-4 חודשים אחרי הוא החל ממש לסבול מכאבים בכתף אחרי כל פעולה טיפה יותר מורכבת (רצה להפתיע אותי ושטף כלים...)
אין לי מה לעשות עם זה עכשיו. אם היה לי תיעוד הייתי יכולה לתבוע את הביטוח תלמידים

מקווה שלא יהיו לכם השלכות בהמשך

• הוסף לסימניות
דבר ראשון לפנות לבדיקה רפואית- שיהיה תיעוד. חשוב ביותר!!!!
ולא רק למקרה מורכב.
הבן שלי נפגע מקורקינט חשמלי בערב פסח כאבה לו קצת הכתף. ורק בבין הזמנים אב- כ-4 חודשים אחרי הוא החל ממש לסבול מכאבים בכתף אחרי כל פעולה טיפה יותר מורכבת (רצה להפתיע אותי ושטף כלים...)
אין לי מה לעשות עם זה עכשיו. אם היה לי תיעוד הייתי יכולה לתבוע את הביטוח תלמידים

מקווה שלא יהיו לכם השלכות בהמשך
אני ממש מצטערת לשמוע על הפגיעה של הבן שלך.
האופניים והקורקינטים חסרי הזהירות זה מכה שצריך למגר!!!!!
ביטוח תלמידים חל גם על פגיעה של אדם?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
היום בחזור מבית הספר רוכב אופניים שנסע במדרכה פגע בבת שלי.תודה להשם שהיו אנשים טובים שעזרו לה.

אשמח לכל מידע
תודה רבה

ולפוגע: אם אתה קורא את זה: אני מבינה שזה ממש מבהיל לפגוע בילדה קטנה ושלא התכוונת, אבל הייתי מצפה ממך לפחות לוודא שהיא בסדר וללוות אותה לבית, לא לברוח ולזרוק לה עשרה שקלים.
צריך לשאול רב לפני כל מה שעושים בערכאות

• הוסף לסימניות
אני ממש מצטערת לשמוע על הפגיעה של הבן שלך.
האופניים והקורקינטים חסרי הזהירות זה מכה שצריך למגר!!!!!
ביטוח תלמידים חל גם על פגיעה של אדם?
ביטוח תלמידים אמור לחול על כל פגיעה של תלמיד

• הוסף לסימניות
צריך לשאול רב לפני כל מה שעושים בערכאות
בענייני ביטוח לא פונים ישר לערכאות. קודם פותחים תביעה מול החברה ואם לא מגיעים לפשרה/ הסדר פונים הלאה
ובלי קשר אני לא חושבת שצריך לשאול רב על תביעה כספית במקרה של פגיעה מול חברת ביטוח

• הוסף לסימניות
רק במקרה של אובדן כושר לשלושה חודשים...
הם מבטחים את עצמם יופי יופי
לא בהכרח.
מכירה מישהו שקיבל בשביל הילד השלמת שיניים ועוד אחת שקיבלה החזר להידרותרפיה על מכות יבשות אחרי ת.ד. המקרה השני היה לפני כ-5 שנים. אולי השתנה מאז?

• הוסף לסימניות
לא בהכרח.
מכירה מישהו שקיבל בשביל הילד השלמת שיניים ועוד אחת שקיבלה החזר להידרותרפיה על מכות יבשות אחרי ת.ד. המקרה השני היה לפני כ-5 שנים. אולי השתנה מאז?
ת.ד מקבלים פיצוי מחברת הביטוח של הרכב. ביטוח תלמידים מכסה רק במקרה פגיעה של תלמיד שבעטיה נגרם א"כ לדוג' ילד שנפצע בבית או ברחוב שלא בעקבות מכשול שנגרם עקב רשלנות רשות מקומית וכיו"ב

• הוסף לסימניות
ת.ד מקבלים פיצוי מחברת הביטוח של הרכב. ביטוח תלמידים מכסה רק במקרה פגיעה של תלמיד שבעטיה נגרם א"כ לדוג' ילד שנפצע בבית או ברחוב שלא בעקבות מכשול שנגרם עקב רשלנות רשות מקומית וכיו"ב
לא במקרה של פגע וברח כמו שהיה אצלינו וכן במקרה של פגיעת אופניים או קורקינט- כמו בנושא האשכול

• הוסף לסימניות
לא בהכרח.
לפי מה שהבנתי רק נכות לצמיתות.
שן שנפלה, היא לצמיתות...

• הוסף לסימניות

אשמח לכל מידע
תודה רבה

הוא זרק 10 שקל איזה נדיב.
מי שפגע בבן שלי עוד צעק עליו בעוד שהוא עבר ברמזור ירוק להולכי רגל והוא טס באדום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
10 שקל? בקושי מכסה עלות של סחיבת שקית מהמכולת עד התחנה

• הוסף לסימניות
רק במקרה של אובדן כושר לשלושה חודשים...
הם מבטחים את עצמם יופי יופי
ביטוח תלמידים לא ממש קשור לנושא של אובדן כושר, כי מדובר בילדים, אם כבר צריך העדרות מהלימודים, אולי לזה הייתה הכוונה.
אבל חשוב לדעת שגם במקרה שאין העדרות מהלימודים בכלל, אם יש נזק לטווח הארוך שנותן החל מחמש אחוז נכות קבועים (יכול להיות אפילו צלקות ראו סעיף 75 לספר הליקויים) כבר יש אפשרות לקבל פיצוי כספי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הערה נוספת לגבי ביטוח תלמידים, במקרה של תאונת דרכים אכן ביטוח תלמידים לא מכסה, אבל לכאורה אופניים ואפנים חשמליות אינם בהגדרה של תאונות דרכים.

אגב, המלצה למי שזה רלוונטי עבורו, לא להסתמך על מידע כאן בפורום כדי להחליט אם הוא זכאי או לא, ולבדוק זאת מול אנשי מקצוע, יתכן ותופתעו לגלות שאתם זכאים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הערה נוספת לגבי ביטוח תלמידים, במקרה של תאונת דרכים אכן ביטוח תלמידיםא מכסה, אבל לכאורה אופניים ואפנים חשמליות אינם בהגדרה של תאונות דרכים.
ביטוח תלמידים לא אמור לכסות כל נזק שנגרם - אפילו מנפילה רגילה - עד שהתלמיד מגיע לבית??? עד כמה שזכור לי חזור מבית הספר נכלל בביטוח תלמידים... על כל המשמעויות של זה...

• הוסף לסימניות
ביטוח מכסה 24 שעות.
לא ת.ד. שאמורות להיות מכוסות מהביטוח של הרכב

• הוסף לסימניות
ביטוח תלמידים לא אמור לכסות כל נזק שנגרם - אפילו מנפילה רגילה - עד שהתלמיד מגיע לבית??? עד כמה שזכור לי חזור מבית הספר נכלל בביטוח תלמידים... על כל המשמעויות של זה...
ביטוח תלמידים מכסה גם כשהילד בבית, לא רק כשהוא חוזר מבית הספר, אלא לאורך כל היום והלילה.
לא יודע היכן ראית בדברי אחרת.
ממליץ לקרוא את הערך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה