כללי רולאפ בשעתיים

• הוסף לסימניות
בקשת הלקוח:
סגנון פוטושופ, הרבה תלת מימד, עומק ואפקטים
פחות או יותר הוגדר לי מראש מה לעשות.
בתוך כל המהירות הזאת הייתי שמחה לחו"ד מהירה מה ישדרג ומה לשפר.
אמור להשלח עוד הערב לדפוס.

מחכה להארות/ הערות...
תודה.

• הוסף לסימניות
נעמי ממש יפה לשעתיים.
לא הרבה ולא קצת.
למה הראשון ריק? חסרה לך תמונה?
ממש ברור ומאיר עינים!
מה שכן בספר כתוב חפשי ובטקסט של הרולאפ כתוב חופשי... לתשומת ליבך.
תמשיכי להצליח!

• הוסף לסימניות
לא צריך סימן קריאה אחרי 'הופיע'?

• הוסף לסימניות
יפה מאד:)

• הוסף לסימניות
יפיפה!
א. יש תחרות לא נכונה בין ה"הופיע" לשם הספר(הייתי מקטין את השם)
ב. הזוית של הכיתוב "ספרו החדש..." לא נכונה, היא צריכה להיות בזוית הספר

• הוסף לסימניות
עבודה יפה,
צריך להשאיר 20 ס"מ בלי מלל למטה. (אני לא בטוחה לגבי המידה, תבדקי את זה עם הדפוס)

• הוסף לסימניות
אני לא מבין ברול אפים, אבל האיש לא אמור להסתכל ימינה? או שזה בכוונה? כי הוא נראה תלוש כזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shira;444338:
עבודה יפה,
צריך להשאיר 20 ס"מ בלי מלל למטה. (אני לא בטוחה לגבי המידה, תבדקי את זה עם הדפוס)

5 למעלה
15 למטה

• הוסף לסימניות
משהו קטן מפריע בצבע, מה דעתך לשנות את החלק העליון לגוון אחר, כמו: צהוב או אפילו תכלכל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;444277:
למה הראשון ריק? חסרה לך תמונה?
ממש ברור ומאיר עינים!
מה שכן בספר כתוב חפשי ובטקסט של הרולאפ כתוב חופשי... לתשומת ליבך.
הראשון ריק כי אכן היתה חסרה תמונה...
לגבי חופשי וחפשי סיכמתי עם הלקוח שאפילו שזה לא כמו בספר זה יותר נוח לעין והוא הסכים איתי.
נכתב ע"י natittt;444342:
אני לא מבין ברול אפים, אבל האיש לא אמור להסתכל ימינה? או שזה בכוונה? כי הוא נראה תלוש כזה...
זה התמונה שקיבלתי, ובאופן עקרוני אני נמנעת מלהשתמש בפונקציה של היפוך בבני אדם, הרי בני אדם לא סימטריים ובסוף זה יכול להראות מעוות.
כמו"כ אם הייתי שמה תמונה שלו כלפי האמצע זה היה קצת חונק את העסק. כאן נתתי מקום להתבוננות הלאה, החוצה..
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;444425:
משהו קטן מפריע בצבע, מה דעתך לשנות את החלק העליון לגוון אחר, כמו: צהוב או אפילו תכלכל?
הצבעים לפי בקשת הלקוח... הלקוח תמיד צודק... :)

תודה לכולם. החכמתי הרבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;444475:
זה התמונה שקיבלתי, ובאופן עקרוני אני נמנעת מלהשתמש בפונקציה של היפוך בבני אדם, הרי בני אדם לא סימטריים ובסוף זה יכול להראות מעוות.
כמו"כ אם הייתי שמה תמונה שלו כלפי האמצע זה היה קצת חונק את העסק. כאן נתתי מקום להתבוננות הלאה, החוצה..
היפוך בבני אדם כשהוא נעשה כמו שצריך (לא בגרירה ידנית אלא אוטומטית) לא משנה את הסימטריה.
אבל עם הסיבה השניה אני מסכים. לכן שאלתי אם זה בכוונה.

• הוסף לסימניות
לא אמרתי מעוות אלא משנה סימטריה.
לפעמים אוזן אחת נוטה יותר, לחי אחת שונה מהשניה, אם אתה לא מכיר זה לא מזיז לך אבל מי שמכיר ובמיוחד הבנאדם עצמו ישר אומרים- משהו משונה כאן.
כדאי פעם לשים לב.

• הוסף לסימניות
יש לך טעות בתמונות למטה זה אמור להיות הפוך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה