כללי רולאפ למרכז בריאות

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מרכז copy.jpg
    1.4 MB · צפיות: 14
  • מרכז רולאפ.jpg
    KB 972.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
כדאי להזיז את "מרכז בריאות ורווחה קהילתי" וכו' מעל הגבעול.
זה מפריע לקריאות.
ואת ה"ברוכים הבאים" בכתב קצת יותר מלא.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי להקטין את המילים מרכז בריאות... וכו'
וכן את הלוגואים של העיריה והחברה העירונית הייתי ממקמת או למעלה בצד או למטה.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להעלות קובץ בתגובה מהירה , למה?
איך אני מעלה את התיקון?

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות או להעלות בתגובה לא מהירה או שיש לך מצב עריכה של המקור שהעלית

• הוסף לסימניות
אני מניחה שהלוגו הוא נתון, לא את עיצבת אותו, ואין לך הרבה מה לעשות בנידון.
אם כן, קראי את המשך תגובתי.
אם לא, תשני את הלוגו דחוף!

ובכן - הלוגו הוא לא "משהו"... והוא תופס מקום מרכזי יותר מדי, בשביל "יצירה" שכמותו.
לו הייתי צריכה לעצב יצירה על שטח גדול, המשלבת "לוגו" שכזה, הייתי דואגת לתת לו את המקום המינימלי שחייב להיות כדי שלא ייעלם, ואת רוב הנוכחות תתפוס קומפוזציה של תמונות / איורים/ עיטורים רלוונטיים לנושא.

מקווה שהביקורת תתקבל בהבנה.

• הוסף לסימניות
אבל בתגובה לא מהירה זה לא נכנס לאישכול הזה.
אני רוצה להעלות משהו שקשור לכאן איך עושים עריכה של המקור ואיך מעלים את זה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;338981:
אני מניחה שהלוגו הוא נתון, לא את עיצבת אותו, ואין לך הרבה מה לעשות בנידון.
אם כן, קראי את המשך תגובתי.
אם לא, תשני את הלוגו דחוף!

ובכן - הלוגו הוא לא "משהו"... והוא תופס מקום מרכזי יותר מדי, בשביל "יצירה" שכמותו.
לו הייתי צריכה לעצב יצירה על שטח גדול, המשלבת "לוגו" שכזה, הייתי דואגת לתת לו את המקום המינימלי שחייב להיות כדי שלא ייעלם, ואת רוב הנוכחות תתפוס קומפוזציה של תמונות / איורים/ עיטורים רלוונטיים לנושא.

מקווה שהביקורת תתקבל בהבנה.

הוצאת לי את המילים מהפה

• הוסף לסימניות
ובכן, צדקת הלוגו לא שלי ואני חייבת אותו כבקשת הלקוח כמובן כמה שיותר גדול!
מה שכן אני יכולה לכתוב אותו במילים ולשים את הלוגו למטה השאלה אם זה לא כפילות...

• הוסף לסימניות
סליחה טעיתי כבר אעלה את התיקון...

• הוסף לסימניות
פרידה, את מעלה את הקבצים בגודל ענקי אם את יכולה תעלי אותם בקטן יותר כי כך ממש קשה לשפוט(על ידי הקטנת תמונה או בצורה אחרת)

• הוסף לסימניות
וכן כשאת מעלה תיקונים מסוג זה השונים רק מעט אחד מהשני עדיף שתכיני קובץ עם הרולפ הראשון והשני אחד ליד השני שיהיה קל להבחין בהבדלים

• הוסף לסימניות
הכל מידי חסום, הייתי מקטינה כותרת ראשית וכן את הכל מעט, הצורה העליונה מיותרת כי היא חונקת את הרולאפ אם הייתי משאירה אותה אז הייתי מעלה אותה הרבה יותר למעלה, מעבר לזה, בהתאם לנתונים, נראה לי שאין הרבה מה לעשות

• הוסף לסימניות
תעשי את הצל בצבע ירוק כהה
ואת הגבעול של הפרח לעשות דק הרבה יותר, משהו כמו חצי או שליש ממה שזה עכשיו

• הוסף לסימניות
והלוגו של עריית אשדוד? הוא מאד בולט בגלל צבעו הכחול! אולי תתני עוד כחול במודעה?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה