כללי רולאפ למרפאת שיניים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
מה דעתכם על הרולאפ...
יפה? חסר משהו? פשוט מדי? מזכיר את קופ"ח כללית מדי?

יתקבלו בברכה.

קבצים מצורפים

• רולאפ.png
    KB 728 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
חמוד!

• הוסף לסימניות
גם אני אומרת חמוד אפילו אם אתה לא רוצה לשמוע;)
רק לא אהבתי "מעלה אדומים" ממש לא יושב יפה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1236992:
גם אני אומרת חמוד אפילו אם אתה לא רוצה לשמוע;)
רק לא אהבתי "מעלה אדומים" ממש לא יושב יפה....

טוב נו... האמת שזה לא עבודה מושקעת כל כך.

מעלה אדומים חייב להופיע. מה את מציעה ?

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה לשמוע ביקורת, אז לדעתי זה באמת פשוט מידי, והנה כמה הערות שיקפיצו קצת את העסק:

1. כמו שכתבו מעלה אדומים לא יושב טוב.
2. השן חמודה, אבל זה מה שהם רוצים לשדר? אם זה בעיקר מרפאה לילדים אולי זה מתאים.
3. צריך לטפל בכל הטקסט. מה שחשוב יותר להגדיל ומה שפחות חשוב להקטין. ועוד שינויים איפה שמתאים: הדגשות, שינויי צבע וכו'
4. דבר נוסף בטקסט - השורה השלישית בטקסט הראשון והשניה בשני מתחילות בתחילת השורה, כדי שיראה טוב הן צריכות להתחיל אחרי קו המספרים / נקודות.
5. השירות לכל סוגי הביטוחים המשלימים או רק למכבי?
6. את הכותרת הייתי עושה ביותר גדול, שתתפוס כמעט את כל רוחב הרולאפ וביישור בלוק מתחתיה את "מרפאת שיניים".

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
והייתי מוסיף על ההערות המחכימות של 'צא' שאת "מרפאת שיניים" כדאי לכתוב באותיות דפוס מכבדות ולא באותיות כתב יד. כמו כן הייתי משנה את גווני המודעה. כחול וירוק לא הולכים בשילוב מוצלח יחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה