כללי רולאפ

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
(בקשר למילה אייכות יש טעות 2 יודים)

קבצים מצורפים

• רולאפ סופי.pdf
    KB 258.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
העיצוב נקי וסולידי.
אם כי הפונט הצהוב הקופצני קצת סותר את האווירה.
אני מניח שכיתוב האלכסוני מיועד להכניס קצת עניין, אבל אני מציע לחשוב על דרך אחרת לעשות את זה. בפרט שהאלכסון כלפי מטה, זה יוצר תחושה של חוסר יציבות...
"גיטן גרפיק" קצת גדול בשביל רולאפ...

הערות קטנות לגבי הטקסט:

"חסדי ישראל דואג לך מהפרטים הכי קטנים מא‘-ת‘
ומשווק לך את המוצר בצורה הטובה והמשתלמת ביותר"

נשמע קצת עילג... כדאי לעבוד על זה.

שיווק וארגון מכירות איכות ולא אייכות

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
צודק
גם אנחנו חשבנו ע"ז רוצים לשנות
מהפרטים הקטנים ביותר ומשווק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;369310:
הערות קטנות לגבי הטקסט:

"חסדי ישראל דואג לך מהפרטים הכי קטנים מא‘-ת‘
ומשווק לך את המוצר בצורה הטובה והמשתלמת ביותר"

נשמע קצת עילג... כדאי לעבוד על זה.

שיווק וארגון מכירות איכות ולא אייכות
3 נקודות ולא שתיים.
"ועוד" - בלי ' לאחריו.

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה מאד,
אבל צריך עוד עבודה על הטיפוגרפיה - לשחק עם עובי של האותיות, והבדלים בגדלים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש פה משהו סולידי נקי ויפה, אבל ריק מדי ולכן קצת משעמם.
צריך ללכת עם הסגנון הזה שאמור לשדר נקיות ויוקרה וסולידיות עד הסוף, ויש פה קצת מן הקיטשיות, עם הפונט והצהוב החזק..
בכלל לא בטוח שהשחור מתאים פה. לבן יהיה הרבה יותר טוב, ואיזה משחק עיצובי מעניין יותר, והטיפוגרפיה צריכה להיות הרבה יותר קטנה.
הנה קצת דוגמאות שאספתי

קבצים מצורפים

• BD_rollup_by_daddyeyes.jpg
    KB 19.9 · צפיות: 34
  • ecco_agency_by_dbsamer.jpg
    KB 52.8 · צפיות: 11
  • ef4ae6284bb6d276f25cb4ddd9e7f4d9.jpg
    KB 71.6 · צפיות: 8
  • inView_Rollup_by_mezoomar.jpg
    KB 120 · צפיות: 11
  • Rollup_for_investment_company_by_Chico1234.jpg
    KB 74.8 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
תאמת .. שזה כבר הודפס אך יתכנו שינויים לכן אני שואלת
אך גם אני לא האמנתי שראיתי את זה מודפס זה נראה יפה מאד התגובות היו מעולות הצהוב והשחור זה מה שהלהיב הרולאפ גדול ויצא מאד מרשים בדר"כ זה להפך שבמחשב נראה יותר טוב פה זה הפוך זה נראה מאד עוצמתי מה שלי מפריע בו זה הסגנון של הכתיבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה