דרוש מתכון רולדה שהתפקששה ..

• הוסף לסימניות
רולדה שהתפרקה לי בידיים ..
ריפדתי את הקרעים בתבנית
מה אפשר לעשות עם זה ???

תודה רבה לכל האלופות

• הוסף לסימניות
רולדת בשר?
היא אחרי בישול?

• הוסף לסימניות
לא , סליחה שלא הייתי ברורה
רולדת טורט .. עוגת רולדה .

• הוסף לסימניות
כדורי שוקולד ובמקום הביסקויטים שמים את פרורי העוגה (פתרון של כל האמהות...)

• הוסף לסימניות
קינוח
לקרוץ ממנה עיגולים ולהרכיב משהו בשכבות.

• הוסף לסימניות
השאלה עד כמה התפרקה. אולי את יכולה לעשות ממנה עוגת שכבות בדיוק כמו שתכננת לרולדה, מ3 שלישים של העוגה (שליש-מילוי-שליש-מילוי-שליש ציפוי)

• הוסף לסימניות
אני כרגע עם שכבה של טורט די נמוך ומצ'וקמק
מה מפה?
לא בא לי כ"כ על כדורי שוקולד

• הוסף לסימניות
קינוח
לקרוץ ממנה עיגולים ולהרכיב משהו בשכבות.
כן, אפשר לעשות מזה פרורים שיהיו השיכבה התחתונה בתוך כוסית, ולמלא בשאר הכוסית או את המילוי של הרולדה או ריץ עם פודינג וסוכר אולי גם קפה- משו בסגנון... ואז מעל שיכבה נוספת של פירורים....

• הוסף לסימניות
כן, אפשר לעשות מזה פרורים שיהיו השיכבה התחתונה בתוך כוסית, ולמלא בשאר הכוסית או את המילוי של הרולדה או ריץ עם פודינג וסוכר אולי גם קפה- משו בסגנון... ואז מעל שיכבה נוספת של פירורים....
זה נשמע טוב. נראה לי אני הולכת לעשות את זה גם בלי רולדה שהתפרקה...

• הוסף לסימניות
בסוף מרחתי על הטורט קרם נוגט , מעל גנאש שוקולד וברס בוטנים ..
יצא לא רע בכלל ..
תודה לכל העונות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה