כללי רול אפ אורגניסט

• הוסף לסימניות
שמבוסס על הכרטיס ביקור והפרסום המצו"ב. (הכרטיס והפרסום כבר מודפסים, אני מתקשה קצת בקומפוזיציה של הרול אפ, אני מעלה 2 אופציות)

קבצים מצורפים

• כרטיס המוזיקה שלכם 2.png
    KB 820.7 · צפיות: 26
  • חבר מביא חבר.jpg
    KB 676.6 · צפיות: 24
  • רול אפ 2.jpg
    KB 315.2 · צפיות: 24
  • רול אפ.jpg
    KB 321.2 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה
לדעתי אופציה 2

• הוסף לסימניות
ב״ה

הייתי שמה את הקלידים במקום אחר, הרעיון יפה אך לא מתבצע טוב, זה חותך את התמונה וזה הורס מהיופי של הרולאפ. הייתי מגדילה יותר את הטקסט והולכת גם על העיצוב השני הוא מ ד ה י ם!! עלי והצליחי! מחכים לראות את התוצאה הסופית:)

• הוסף לסימניות
ב״ה

אולי תנסי לעשות את הקלידים כמדרגות לכניסה לאולם אירועים.. תחשבי על משהו שיתבצע בצורה יותר טובה..

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם ההערה שלי במקום כי מהבנתי הראשונית חלק מהעבודות ייצאו לאור
אבל זה נראה יותר פרסום לאירוע עצמו או לאולם אירועים ולא לזמר
לתשומת ליבך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shifra19875;1758112:
אני לא יודעת אם ההערה שלי במקום כי מהבנתי הראשונית חלק מהעבודות ייצאו לאור
אבל זה נראה יותר פרסום לאירוע עצמו או לאולם אירועים ולא לזמר
לתשומת ליבך...

קלידים גדולים וברורים לא מסבירים את זה?

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון

• הוסף לסימניות
נלענ"ד שהסלוגן אמור להיות מתחת לתמונה המרכזית ולא למעלה
הסלוגן הוא טקסט די מרכזי פה, וחבל שהוא מעט נעלם...

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה אבל אתייחס לטקסטים,
המילה 'אורגניסט' היא מילה זולה.

זה כמו המילה 'גרפיקאי', כולנו היינו מעדיפים את התואר 'מעצב' או מעצב גרפי מאשר 'גרפיקאי'.
אולי קלידן נשמע יותר טוב?

הסלוגן 'לאירוע בלתי נשכח' כה נדוש עד כדי מבחיל, חפש סלוגן יותר טוב, אולי - תזמורת שלמה באורגן אחד! מה דעתך?

מבצע חבר מביא חבר גם אפעס מריח כמו השוק, אתה לא שוק אתה עיקר האירוע ואתה מוצלח מאוד אז למה למכור את עצמיך במבצע?

ולסיום, זה שאתה גם זמר זהו יתרון אבל מאידך אם ירצו זמר אחר יקטלגו אותך כאחד שעושה רק שתיהם ולא כקלידן בפני עצמו , לכן הייתי מדגיש את זה גם כאופציה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני. הקלידים משתלבים יפה עם הרקע הבהיר למטה.
לגבי הטקסטים בחלק התחתון הייתי קצת משפצת. הקווים והסימטריה שם לא כ"כ משתלבים עם מוזיקה שמחה וכו'.
בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארט דירקטור;1758951:
העיצוב יפה אבל אתייחס לטקסטים,
המילה 'אורגניסט' היא מילה זולה.

זה כמו המילה 'גרפיקאי', כולנו היינו מעדיפים את התואר 'מעצב' או מעצב גרפי מאשר 'גרפיקאי'.
אולי קלידן נשמע יותר טוב?

בהצלחה

ראיתי שאנשים רבים רואים את המילה קלידן וקולטים תקליטן. ואני לא תקליטן.

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה מאד.
בד"כ ברולאפ כדאי לשים את הפרטים החשובים באזור האמצע - למעלה,
וכן הייתי מגדילה בהרבה את השם.

• הוסף לסימניות
טוב, ויתרתי על ביסוס הרול אפ לגמרי על הכרטיס ביקור. איך זה עכשיו?
(לי זה נראה דומה לעטיפה של קלטת אהובה עלי מלפני הרבה שנים. נחשו איזה...)

קבצים מצורפים

• רול אפ 3.jpg
    KB 278.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
וכייון שיש מי שהעיר שצריך לשנות את הטקסט, אז עשיתי גם את זה.
(זה ס"ה רול אפ שעומד לידי, רואים מה אני עושה..)

קבצים מצורפים

• רול אפ 4.jpg
    KB 250.3 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה