כללי רול אפ למאפייה

• הוסף לסימניות
בס"ד

הודות לכם, אני שבה עם רול אפ חדש, מעודכן ומשופר
אודה על הערות/עצות ושות'

קבצים מצורפים

• רול אפ-01.jpg
    KB 291.2 · צפיות: 15
  • רול אפ-02.jpg
    KB 274 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נחמד

הראשון יותר מתחבר לי

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
הייתי הולכת על הראשון, מושך יותר, וג"כ למטה הייתי שמה תמונות אמיתיות.

• הוסף לסימניות
הראשון ממש חמוד..
גמאני הייתי הולכת על תמונות אמיתיות, שתופסות יותר מקום למטה.. (אולי לשים ע"י כל שורת תפריט - תמונה?)
הצלחה!

• הוסף לסימניות
הראשון נראה לי, וגם לי נראה שכדי ללכת על תמונות אמתיות

• הוסף לסימניות
הייתי מיישרת איכשהו את סמל הבד''צ.

• הוסף לסימניות
החלה לא כ"כ מתחבר לי עם מאפים אלא עם מאפיה תבדוק על בטוח שאופים שם חלות.
וגם אם כן איך להכניס את זה לרול אפ.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון..

אני חושבת שצריך לשנות את המקום של ההכשר הוא סתם תקוע ככה
אולי בשמאל למעלה אלכסוני..

אם את נשארת עם התמונות האלה אולי לסדר אותם קצת אחרת..הם נראים לי קצת תקועים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה