דרוש מידע רומניה בכלל, ופארק אוונטורה בראשוב- שאלה למנוסים

• הוסף לסימניות
האם בפארק אוונטורה יש אפשרות לפקח על ילדה שעושה מסלול של הגיל הרך + לשמור על תינוק תוך כדי העסקתו?
יש ג'ימבורי או מתקנים באזור המסלול הקל? האם נמצאים בקשר עין תמידי עם ההולכים במסלול?

שאלות נוספות לגבי בוקרשט: איפה יותר מומלץ לאכול בשבת? חב"ד או מוישה?

בפארק צ'ישמיג'יו יש מים זמינים למקרה של טיול בשבת ללא עירוב?

ושאלה אחרונה לגבי מכרה המלח בסלאניק פראחוובה: אכן התורים באמצע היום מוגזמים כל כך? שווה להיקרע ולצאת עם ילדים לפנות בוקר כדי להגיע לפני התור?

לשיתופים מניסיונכם אודה

• הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה.
השאלה הראשונה והאחרונה רלוונטי בשבילי יש מידע ע"ז?

• הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה.
השאלה הראשונה והאחרונה רלוונטי בשבילי יש מידע ע"ז?
אפשר להסתובב מתחת המסלולים אפילו עם עגלת תינוק ולשמור על קשר עם מי שלמעלה ,
אין שם גימבורי.
לגבי סלניק בפעמיים שהייתי שם לא היו תורים ,
אפילו שזה היה באוגוסט ,
אבל בפוטנציאל אכן יתכנו שם תורים ארוכים , כנראה תלוי במזל .

• הוסף לסימניות
@ניק כמעט בלי ראש , תודה רבה על העזרה לגבי רומניה!
אשמח לקבל מידע נוסף.
א. אם יש לי ילדים במגוון גילאים מ-5 עד 15 איך אתנהל במסגרת הזמן הקצוב של 3 שעות בפארק החבלים לתמרן בין כולם?
המסלולים צמודים? אפשר לעזור לכלום יחד?
ב. ראיתי שיש מסלולים מגיל 16 ומעלה, האם בודקים בציציות דהיינו בדרכונים או גם 14\15 יכול לעלות?
ג. יש לך מושג האם מסעדת מוישה בבוקרשט היא ברמה של מהדרין כאן בארץ? (כמובן שאני לא מצפה שיהיה העדה"ח)
אם לא, מה יותר מהודר?
ד. הבנאדם שמתפעל את המיני מסעדה בבראשוב אפשר לשמוח עליו באוכל מינמילי (דהיינו לא בבשר וכו' אלא בלחם-ניפוי קמח, חלב ישראל וכו')
ה. האם נסיעה בכביש טרנספוגראשן היפיפיה 3 שעות מבראשוב לרכבל באגם בלאה, מצדיק את עצמו בחורף שיש ערפל לפעמים, בפרט לאור המחיר היקר של הרכבל? (100 רון הלו"ש-80 ש"ח).
ו. אחרי שמיצינו את הנושא של הנופים, טירות, רכבלים וכו' האם יש אטרקציות זולות באיזור בוקרשט עד בראשוב המתאים לילדים בוגרים.
(בעיקרון יש בבוקרשט קרטינג מטורף אבל המחיר שלו מאוד יקר 80 ש"ח לילד, יש מקום או אטרקציה יותר זולה)
ז. שאלה אחרונה חביבה אם אני הולכת להיות בארמון פלש, הביקור בארמון הפרלמנט גם חובה? כי הוא יחסית יקר וצריך להזמין מראש וכו'.
וסתם הערת ביניים. ברומניה יש משהו מוזר שאין בשום מקום בעולם שצילום ברוב האתרים עולה כסף נוסף, האם זה נאכף?

סליחה על כל האריכות, אבל דומני שאחרי כל התשובות שלך יהיה כאן עזרה מקיפה לנופש ברומניה.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
@ניק כמעט בלי ראש , תודה רבה על העזרה לגבי רומניה!
אשמח לקבל מידע נוסף.
א. אם יש לי ילדים במגוון גילאים מ-5 עד 15 איך אתנהל במסגרת הזמן הקצוב של 3 שעות בפארק החבלים לתמרן בין כולם?
המסלולים צמודים? אפשר לעזור לכלום יחד?
ב. ראיתי שיש מסלולים מגיל 16 ומעלה, האם בודקים בציציות דהיינו בדרכונים או גם 14\15 יכול לעלות?
ג. יש לך מושג האם מסעדת מוישה בבוקרשט היא ברמה של מהדרין כאן בארץ? (כמובן שאני לא מצפה שיהיה העדה"ח)
אם לא, מה יותר מהודר?
ד. הבנאדם שמתפעל את המיני מסעדה בבראשוב אפשר לשמוח עליו באוכל מינמילי (דהיינו לא בבשר וכו' אלא בלחם-ניפוי קמח, חלב ישראל וכו')
ה. האם נסיעה בכביש טרנספוגראשן היפיפיה 3 שעות מבראשוב לרכבל באגם בלאה, מצדיק את עצמו בחורף שיש ערפל לפעמים, בפרט לאור המחיר היקר של הרכבל? (100 רון הלו"ש-80 ש"ח).
ו. אחרי שמיצינו את הנושא של הנופים, טירות, רכבלים וכו' האם יש אטרקציות זולות באיזור בוקרשט עד בראשוב המתאים לילדים בוגרים.
(בעיקרון יש בבוקרשט קרטינג מטורף אבל המחיר שלו מאוד יקר 80 ש"ח לילד, יש מקום או אטרקציה יותר זולה)
ז. שאלה אחרונה חביבה אם אני הולכת להיות בארמון פלש, הביקור בארמון הפרלמנט גם חובה? כי הוא יחסית יקר וצריך להזמין מראש וכו'.
וסתם הערת ביניים. ברומניה יש משהו מוזר שאין בשום מקום בעולם שצילום ברוב האתרים עולה כסף נוסף, האם זה נאכף?

סליחה על כל האריכות, אבל דומני שאחרי כל התשובות שלך יהיה כאן עזרה מקיפה לנופש ברומניה.
תודה רבה!!!
א .המסלולים צמודים ואין שום בעיה לתמרן , יש גם צוות של המקום שמפטרל ומסייע למתקשים.
ב. הם לא בודקים בכניסה למסלולים , אבל לא בטוח בכלל שהוא ירצה לעלות למסלולים המורכבים ..
ג. ד . אין לי מושג בכשרות המקום .
יש בבוקרשט בית חב"ד עם מסעדה וחנות.
ה .לי זה היה שווה , הבעיה שאין שום דבר אטרקטיבי בדרך וילדים/נערים מתחרפנים בנסיעה המשמימה וגם נוף לא כל כך מלהיב אותם .. והכי בעייתי שלפעמים יש שם ערפל שלא תראו את כפות הרגליים של עצמכם.
ו .מסלול 7 המפלים -חובה ! יש פארק דובים נחמד מאוד בזרנשט ליד בראשוב, בטירת בראן יש מסלול אימה- נחמד , בעלייה לפויאנה בראשוב יש מערת נטיפים -יפה מאוד.
הקרטינג שווה מאוד זה לא האיטיים שיש פה בארץ זה ממש מסלול ענק ומגיעים ל80 קמ"ש. הם לא נותנים לעשות במהיר עד שעושים כמה סיבובים באיטיים - תגידו שפעם כבר עשיתם;)
ז. פלש הוא מפואר מאווווד הפרלמנט הוא עצום בגודל .
לגבי הצילום הם אכן מסתכלים - עם סמרטפון יותר קל לצלם בלי שיראו .. אבל זה שווה לשלם רק "הצלם" משלם ומצלם את כולכם..
תהנו !!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מסלול 7 המפלים הבנתי שזה 3-4 שעות זה מתאים לילדים?
מה יש במסלול האימה בטירה?

• הוסף לסימניות
א.מסלול 7 המפלים הבנתי שזה 3-4 שעות זה מתאים לילדים?
ב .מה יש במסלול האימה בטירה?
א. זה אכן הליכה אבל מאוד חלקה ונוחה ומוצלת ,חוזרים את כל הדרך באומגות , אין לי מושג מאיזה גיל.
ב .אטרקציה אימה רגילה של "הפחדה" לא דרמתית מדי .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה