שיתוף רוני גיזונטרמן

• הוסף לסימניות
שלום.

שמי רוני גיזונטרמן. מגיל 16 אני יוצר מוזיקה באמצעים ממוחשבים ולאחרונה נמשכתי לזמר החסידי והדתי.
אני יוצר מוזיקה בסגנונות קצביים. האוס, רוק, טראנס. בחלק מיצירותיי משולבות מלודיות שלדעתי יש להן קשר ליהדות ולאוריינטליות. אני מעוניין לפרסם את יצירותיי ברבים.

יש לי מה לתרום לפורום בידע טכני בתוכנות ליצירת מוסיקה FL Studio ו LMMS.

צירפתי קישורים לחלק מיצירותיי דרך מספר אמצעי הזרמת מוזיקה כך שתוכלו לשמוע ולהנות. העלתי את היצירות כקבצים על מנת שתוכלו להוריד אותם למחשבכם.

ספוטיפיי:
RonyGN - Tender Jerusalem
RonyGN - On to the Stars
RonyGN - To Zion

אפל מיוזיק:
RonyGN - Tender Jerusalem
RonyGN - On to the Stars
RonyGN - To Zion

קבצים מצורפים

• RonyGN - On to the Stars.mp3
    7.9 MB
  • RonyGN - Tender Jerusalem.mp3
    7.9 MB
  • RonyGN - To Zion.mp3
    7.7 MB
  • הוסף לסימניות
הנה זה בגוגל דרייב:

• הוסף לסימניות
יש את היצירות כמעט בכל שירות הזרמת מוסיקה שקיים, למי שמעדיף. אעלה קישורים למי שיבקש.

• הוסף לסימניות
מהמם
רק לא הבנתי איך הגעת לLMMS

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה