- הוסף לסימניות
בהחלטהאם הרוסטר מתאים לאינדוקציה?
אבל קחי בחשבון שרוב השימוש בו הוא בתנור.
בהחלטהאם הרוסטר מתאים לאינדוקציה?
מצוין, תמשיכי לשכנעוהנה לכם מתכון אחרון לתקופת תור הזהב של הרוסטר בביתינו (אני לא עוסקת בזה ולא עומדת להתחיל בכך, פשוט ביקשו פה מתכונים אז אני מעלה עוד אחד לטובת הכל):
גולש בירקות שורש
חותכים כמות נכבדה (לפחות 20 חתיכות מהכל יחד) מאוד של ירקות שורש.
הכותרת ירקות שורש כוללת אצלנו:
תפוחי אדמה, גזר (קניתי בשוק גם גזר צהוב ולבן ליתר בטחון וממש הרגשתי שפית), סלק ,(קיים גם הוא במספר צבעים( בטטה, שורש סלרי ופטרוזיליה, לפת (למי שאוהב) וקולורבי.
מתבלים ב: מלח, פלפל, מעט פפריקה, כמון, מי שאוהב מרווה ועלי דפנה תבוא עליו הברכה.
על כל זאת, מזלפים מעט שמן זית (נניח שתי כפות) ונותנים ניעור חזק בצורה הבאה:
מחזיקים את הרוסטר סגור מהודק עם האצבעות , ומנערים היטב אותו על תכולתו
שני מגשי בשר חתוך לקוביות (אני משתמשת בבשר אדום, יש שיעדיפו את הבשר הרגיל כמו הבשר לחמין, כמובן לא מעובד)
עליהם אני טוחנת מלח, פלפל ושום ולא מוסיפה כלום
שימו לב, שפה חייבים להוסיף נוזלים, כיוון שהאפייה הארוכה עלולה ליבש קצת את הגולש
מכסים את כל מה שיש ברוסטר- במים
מוסיפים כוס יין ואפשר גם כוס ציר בקר - כך אני עושה
ומכניסים לתנור לשעה וחצי על 180
במשך הבישול שימו לב שיש מספיק נוזלים בתנור
אם תכינו את זה פעם פעמיים - תדעו לבד כמה נוזלים מלכתחילה להוסיף, וכמה זמן בישול אתם אוהבים
יוצא גולש טעים טעים, מלא בטעמים של ירקות, ירקות "בשריים" מלאים בטעם של גולש, וכל התבשיל הזה מלא ברוטב סמיך ועשיר, שכשתגישו את זה על אורז או קינואה או קוסקוס - הפחממה תספוג אף היא את הטעם באהבה ובסבלנות
בתיאבון!1
יאאא@ליאונרדו , חייבת לך תודה גדולה
טדאאם
צפה בקובץ המצורף 1153460
קנינו השבוע את הרוסטר ולא התאפקתי, מיד אחרי שנטבל ונשטף, דחפתי את המושטים עם הירקות השעועית והחומוס כדברייך..
כל כך עסיסי וככ מהר!
מאז הכנתי בו כל יום משהו, עכשיו הוא מארח את העוף והתפו"א של שבת.
מבינה מה יש לך לעשות עם כמה כאלו, מעולה וכיף לשימוש!
תודה תודה!
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים