דרוש מידע רופאי שיניים כללית סמייל

• הוסף לסימניות
מכירות רופא/ת שיניים טובה בכללית למבוגרים / לילדים ? באיזור ירושלים - ביתר - בית שמש.
אשמח מאד לשמוע המלצות גם על רופא למבוגרים וגם לילדים.

• הוסף לסימניות
במרפאת מעוז ברחוב בן יהודה ירושלים
יש את ד"ר אביבה גיליס, מקסימה.
לא יודעת אם היא גם למבוגרים.
המספר של המרפאה: 02-6256685

• הוסף לסימניות
אשמח גם לשמוע על מי אתם ממליצים למבוגרים- ילדים במודיעין עילית
גם לגבי אורטודנטיה

• הוסף לסימניות
הייתי בסניף של כללית במרכז (מי שרוצה עיר מדויקת בפרטי..) בשבילי וברחתי כל עוד נפשי..
חיכיתי חצי שעה לרופא שבדק אותי מלמעלה והציע לעשות צילומים שונים,
למה לחכות כ"כ הרבה זמן מראש. למה אי אפשר לעשות במקום צילומים, לטרוח לבוא מרחוק רק בשביל דקה וחצי,
ואח"כ הזלזול המחפיר של המזכירה , פניתי אליה שתכין לי תור לצילומים לפי הוראות הרופא, לא התייחסה אלי בכלל הכריזה שהיא יוצאת להתפלל מנחה וזהו..
היו שם המון אנשים שחיכו זמן רב לתורם אחת אמרה שתתלונן בפניות לציבור , הרופאה מכניסה אנשים לא לפי הסדר בתור וכד'..

אשמח גם להמלצה של סניף עדיף במרכז עם תורים סבירים יחס אדיב וטיפול מקצועי!

• הוסף לסימניות
בביתר היתה לי רופאה נחמדה נראה לי מריה קוראים לה רוסיה, עשתה לי טיפול שורש וכתר
אבל אחרי חצי שנה זה התחיל לכאוב ושלחו אותי לצילומים,
הרופאה עשתה את העבודה ,לא בטוח שהטיפול הצליח.

לפני כן הייתי רק במרפאות פרטיות.
נראה לי ששווה לשלם יותר ולקבל תמורה.
יש תורים לעיתים קרובות יותר ועבודה מקצועית. ולא שדוחפים לך 10 מטופלים לשעה כי זה במחיר זול..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני צריכה לברר משהו לגבי כללית סמייל בביתר. אם מישהי טפלה שם בעבר לה או לילדיה אשמח אם תפנה אלי באישי.
תודה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי ב'כללית סמייל' בהר נוף- ירושלים, יש שם את ד"ר איזבה סרג (צרפתי), ונהנתי ממנו מאוד.
בהצלחה ורפואה שלימה

• הוסף לסימניות
אין לי מושג...

• הוסף לסימניות
דר ניצן שור במרפאת כללית סמייל של פסגת זאב- מקסימה ביותר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה