מידע שימושי רופאי שינים במודיעין עילית למבוגרים- הסכם עם לאומית זהב

• הוסף לסימניות
אני מטפל שם אצל ד"ר 'ג'ימי ומרוצה מאד. אכן ערבי, אבל מוצלח...

• הוסף לסימניות
מקפיץ,
אשמח לכל אינפורמציה/דיס
על המרפאות שבהסדר עם לאומית במודיעין עילית
לאומית הביאו לנו רשימה-
מלמן ויטה, רשב"י 23
יגודייב גבריאל, חזון דוד 27
דנטאלית פלוס, אבנ"ז 46
ולדימיר גייסון, רשב"י 1
משיח, ח"ח 2
הבנו שבחלק מהמרפאות לא כל הרופאים מיועדין ללקוחות לאומית...

• הוסף לסימניות
רופא תותח שעובד עם לאומית- ד"ר פירוב - מכבים דנט
פשוט אלוף!!!
לצערי אני לא בלאומית ולכן יקר לי לטפל אצלו, אבל שווה כל שקל באמת!
טופלתי אצלו את הטיפולים הכי טובים, בעדינות ובכבוד.
מומלץ

• תודה
Reactions: YAG
  • הוסף לסימניות
מניסיון תבררו היטב לפני שאתם מטפלים על הרופא ספציפית
אני טיפלתי אצל כמה מהרופאים הנ"ל
וממש נכוותי
הייתי צריכה אחר כך לטפל בכל השיניים מחדש
לאחר ברור מעמיק
טיפלתי אצל ביודנט ושם היה עבודה מעולה כל הרופאים יהודיים וחומרים ממש טובים (אומנם יקר אבל שווה)

• הוסף לסימניות
הוא לא ממש עובד עם לאומית, במרפאה שלו יש רופאים שעובדים עם לאומית, (מלבד מה שאני חושב שהוא עצמו מתעסק כיום בעיקר בשתלים ולא בשאר הטיפולים)
כך שההמלצה האישית עליו פחות רלוונטי ללקוחות לאומית
למרות שכן עזרה לי בעקיפין לטיפול אחר.

תודה!

• הוסף לסימניות
אני מלאומית והוא טיפל בי.
יחסית מרפאה הכי סבירה מכל ההיצע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה