אני גם הייתי אצלה אבל כשרציתי לפני תקופה לקבוע לה תור אמרו לי שהיא מקבלת רק נשים בהריון בסיכון..ד"ר מישאל מהממת!!!
מגיעה אליה במיוחד מירושלים, הבעיה אצלה זה רק ההמתנה...
איפה היא מקבלת?ד"ר מישאל מהממת!!!
מגיעה אליה במיוחד מירושלים, הבעיה אצלה זה רק ההמתנה...
אני גם הייתי אצלה אבל כשרציתי לפני תקופה לקבוע לה תור אמרו לי שהיא מקבלת רק נשים בהריון בסיכון..
מחפשת גם המלצה לרופאה טובה אחרת
איפה היא מקבלת?
היא מקבלת גם במכבי??רק לא ללימור רבינוף ...
לא מכירה במכביאז מי כן?
יצא לך עליה משהו?דר אילת ברג
יש למשהיא נסיון איתה?
אני לא אהבתייצא לך עליה משהו?
הייתי אצלה היום וממש הלחיצהאני לא אהבתי![]()
לא אהבתי את היחס שלההייתי אצלה היום וממש הלחיצה
אמרה לי על כל מיני חששות מוזרים
לשבוע 8
חוששת כבר להריון בסיכון
נראה שהיא התחילה התמחות בנשים רק ב2018
אשמח לדעת מה לך הפריע?
היא מקצועית?אני אצלה ומאד מרוצה
בפעם הראשונה נבהלתי מיחס שלה אבל בפעם השניה קלטתי אותה
והיא בסדר
ומאד מקצועית
מקבלת גם הריון בסיכון וגם רגיל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים