רופא רופאת נשים במאוחדת:(- בקשה לא הגיונית?

מצב
הנושא נעול.
במודיעין עילית יש למאוחדת מוקד צהריים ומוקד ערב. כך שכל מי שלא מצא תור באותו יום יכול לבא למוקד עם ילד או מבוגר ללא תור ולקבל מענה.
אבל באמת, אין לי שם מניות...
שכל אחד ילך לאיפה שמתאים לו.
רק מיידעת על שירות שאולי יש מי שלא יודע לו..

הייתי מעירה לאחות על כך, הם מחוייבים לפי החוק האתי לשמור על פרטיות המטופל
תביני בבדיקת דם קלאסית, במקום לשאול אם אני בהריון, הלבורנט/ית מצביע על שאלה שרשומה בקצה הדלפק ואני עונה כן או לא...
אצלינו אין כזה דבר...
תמיד שואלים אותי: את בהריון?

זו פשוט הקופה הכי קטנה (וכנראה לא סתם...) ולכן כל התורים פנויים.
ככל שהקופה גדולה יותר, היא מקבלת יותר תקציב.
כך שאמורים ליהיות לה יותר רופאים.
ובנוסף-אמנם לאומית הכי קטנה אבל מאוחדת אחד לפני...
גם כללית וגם מכבי יותר גדולות ממנה בהרבה!!!!
והמצב שם טוב יותר

הייתי מעירה לאחות על כך, הם מחוייבים לפי החוק האתי לשמור על פרטיות המטופל
תביני בבדיקת דם קלאסית, במקום לשאול אם אני בהריון, הלבורנט/ית מצביע על שאלה שרשומה בקצה הדלפק ואני עונה כן או לא...
אצלינו שואלים
אבל זה חדר עם לבורנטית אחת, מרפאה יחסית קטנה
כלומר בד"כ זה פשוט לבד בחדר סגור

מה שכן,
באחד ההריונות עשיתי העמסת סוכר של 100 והרגשתי ממש לא טוב,
המקום היחיד שהיה להם לתת לי לשכב היה בחדר הרגיל של הלבורנטית, מאחורי וילון.
היה לי ממש מביך, לשמוע שאלות שונות ומשונות אנשים שאני מזהה לפי קול או פרטים אישיים,
הם לא ראו אותי כי הייתי מאחורי וילון, אבל זה ממש לא נעים ולא ברור לי למה שמו אותי דווקא שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה