זה קורה כמעט בכל התייעצות בפרוג...התבלבלתי![]()
אשמח לשמוע למהלא ממליצה על ד"ר מורן גיל, תנסי את ראובינוף
לא הייתי מרוצה, תנסי ד,ר וולףראובינוף
ד"ר גיל מורן
מאוד אנושית ונחמדה
לא ממליצה על ד"ר מורן גיל, תנסי את ראובינוף
וואולא הייתי מרוצה, תנסי ד,ר וולף
ד"ר בנימין ראובינוף
אם הוא גבר אז אני חוזרתי בי, יתכן שהתבלבלתי עם שם אחר של רופאהוואו
עזרתם לי מאוד![]()
נילי איסרליסמי מהן הכי מומלצת:
ראובינוף
הלמן אליסה
חנה אמיתי
זמירה וולף
בביוף רחל
מעייני אביגיל
בכנסת מרדכי?נילי איסרליס
חנה אמיתימי מהן הכי מומלצת:
ראובינוף
הלמן אליסה
חנה אמיתי
זמירה וולף
בביוף רחל
מעייני אביגיל
האמת שלא שמתי לב שהשרור הוא על ביתר, לא יודעת אם היא עובדת שם. היא בטוח נמצאת בית שמשבכנסת מרדכי?
אני צריכה גם כאלה שהתורים לא מוגזם ארוכים שם
כי אין תורים.....
באתר לא היה כתוב ככהחנה אמיתי
ממש ממליצה!
אביגיל מעייני - אם אני לא טועה היא רופאה להריון בסיכון, לתשומת לבך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים