נכתב ע"י יוכיש;1667308:ד"ר רחל פיקאר מאוד מומלץ
היכן היא מקבלת?נכתב ע"י yochi000;1667295:ד״ר שרית מלכיאל.
אולי לא מאוד ותיקה, אבל מאוד נחמדה מאוד ואידיאלית למעקבי הריון.
נכתב ע"י לו יצוייר;1667345:היכן היא מקבלת?
כי אני לא מכירה את השם שלה.
ואיפה היא מקבלת?היא מעולה, אבל לא הייתי אומרת עליה את ההגדרה, נחמדה...
היא מאוד טובה ומומחית אבל לא מתקרב ליחס של יקל. לא סתם יש ליקל את השם שיש לה, היא גם מומחית מאוד, יסודית מאוד וגם מאוד מאוד אנושית,יש לה את כל הזמן שבעולם רק בשבילך (כאילו אין בחוץ תור באיחור של שעה לפחות), את יכולה לשאול את כל השאלות הכי טיפשיות והיא מתייחסת בשיא הרצינות.
יש לי ניסיון מר מאוד............ד"ר רחל פיקאר מאוד מומלץ
הלכת למישהי אחרת ונהנית ממנה?יש לי ניסיון מר מאוד............
מאוד מאוד!!!
אתמול קבעתי תור אליה...אני רוצה רופאה אחרת ולא ממש יודעת מי טובה, יש לך המלצה למישהי?יש לי ניסיון מר מאוד............
מאוד מאוד!!!
גם לי!!!!! תבדקו טוב טוב לפני שבוחרים רופאה .....יש לי ניסיון מר מאוד............
מאוד מאוד!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים