דרוש מידע רופאת שיניים נעימה לבעלי פחדים

• הוסף לסימניות
יש לי פחד מרופאי שיניים,
שונאת ללכת ועושה את זה רק שממש אין ברירה...
יש לכם המלצה אולי למישהי נעימה ומקצועית שמשרה אווירה נעימה והפחד מתפוגג?
בעדיפות להסדר עם מכבי, אבל אם לא גם פרטי מתקבל על הדעת, רק שיהיה תורים יחסית זמינים..
ובעדיפות לאזור ירושלים ומודיעין, אבל גם יותר רחוק-שווה לי!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי המון נסיון בתחום יש לי כמה רופאים אבל תתכונני שהמחירים שלהם גבוהים:
ד"ר פייביש - רופא מצוין עם המון נסיון , רמה מאוד גבוהה והמחיר בהתאם, אפשר לעשות עם גז צחוק 025819182
ד"ר זיסו - 026255775 רק לטיפולי שורש
, (עשיתי חידוש טיפול שורש אחרי סיפור של רופא אחר שלא טיפל בי טוב והגעתי למיון עם צורך בניקוז )ואצלו לא הרגשתי כלום!!! והיה מצוין ורגוע.

• הוסף לסימניות
תודה על המידע!
מחירים? מקומות קבלה?
אני לא מפחדת ברמה של גז צחוק, פשוט בא לי להיות רגועה מספיק ולדעת שאני בידיים טובות..
ויש לי כח סבל זה רק חרדה מממה שהולך לראות...עמוק קצת....

• הוסף לסימניות
כל אלה שכתבתי הם בירושלים המחירים יקרים אבל הם מאוד מקצועיים , לי זה שווה רק בנושא הזה אני לא חוסכת אחרי שנפלתי בפח עם 2 רופאי שיניים שעשו לי נזקים ואחרי זה שילמתי הרב יותר יקר על התיקון ונשארתי עם פחד

• הוסף לסימניות
ליד מודיעין יש רופאה בשם יעל ציטונה. מקבלת בישוב נילי.
בדיוק מה שחיפשת.
תכתבי בגוגל. תמצאי אותם.
(ניתן להגיע רק עם רכב).

• הוסף לסימניות
ד"ר פייביש - רופא מצוין עם המון נסיון , רמה מאוד גבוהה והמחיר בהתאם, אפשר לעשות עם גז צחוק 025819182
, (עשיתי חידוש טיפול שורש אחרי סיפור של רופא אחר שלא טיפל בי טוב והגעתי למיון עם צורך בניקוז )ואצלו לא הרגשתי כלום!!! והיה מצוין ורגוע.
אפשר לדבר איתכם בפרטי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקפיצה.
יש למישהי עוד מידע? עדיפות לרופאות ואזור מודיעין, ירושלים, בית שמש.
והמלצות מנסיון.....
תודה רבה ממש!

• הוסף לסימניות
גם אני עם חרדה מרופאי שיניים,
יש לי רגישות יתר בחניכיים ועברתי המון רופאים
כל טיפול היה גיהנום
עד שבהמלצת אחותי שדומה לי בקטע הזה- עברתי להיות מטופלת אצל ד"ר שירלי מביודנט (המרפאה של ד"ר טייב)
יש להם סניף במודיעין עילית ובקניון רמות.
ממליצה עליה מאד מאד
רגועה, עדינה סופר (בודקת אם כואב ומוסיפה עוד הרדמה אם תבקשי)
ממש עברתי אצלה חוויה מתקנת
08-9762963
להדגיש שאת רוצה את שירלי.

• הוסף לסימניות
אתה יכול להגיד לי מה המחירים בערך אצל זיסו?
כולל כתר?

• הוסף לסימניות
תתקשרי אליהם לא זוכרת, אבל באמת באמת אין עליו! גם לי יש חניכיים מאוד רגישות
אם אני זוכרת נכון הוא עושה בעיקר את הטיפול עצמו , מבנה וכתר את יכולה לעשות אצל רופא יותר זול..

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה