רופא אורטודנט ו"אייפק"

• הוסף לסימניות
אלו 2 שאלות ל2 אשכולות אבל ריכזתי:

א. האם מישהי מכירה אורטודנט טוב בב"ב ? (לילדים) והאם כדאי לטפל דרך הקופה מאוחדת?האם מישהי התחילה כבר בגיל 9-10?

ב. אייפק- כמה המליצו לי פה בשביל בעיית אקזמה חריפה באצבעות הידיים וברגליים . בכל אופן היתי רוצה לשמוע על זה יותר. על השיטה . מי ניסתה את זה והצליח? מה בדיוק קורה שם בשיטה הזו? והאם יש דרך אחרת לטיפול בהנ"ל?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אחותי נוסעת למישהו בבני ברק שיש לו שיטה מיוחדת - ולפי דעתו - עדיף להתחיל כמה שיותר מוקדם. אם אני לא טועה הוא שייך למאוחדת אבל לא בטוח. לפי השיטה שלו התהליך מסתיים די מהר. יש לי גם אחיין בן 9 שמטופל אצלו - ומאוד מאוד מרוצים!! אם תרצי פרטים מדוייקים אני אברר בהמשך היום.

בקשר לאייפק - כבר כתבתי לך - מומלץ מאוד!!! (כדי להבין יותר את השיטה תחפשי בגוגל - מי שלא מומחה בזה ממש קשה לו להסביר)

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;575788:
אלו 2 שאלות ל2 אשכולות אבל ריכזתי:

א. האם מישהי מכירה אורטודנט טוב בב"ב ? (לילדים) והאם כדאי לטפל דרך הקופה מאוחדת?האם מישהי התחילה כבר בגיל 9-10?

ב. אייפק- כמה המליצו לי פה בשביל בעיית אקזמה חריפה באצבעות הידיים וברגליים . בכל אופן היתי רוצה לשמוע על זה יותר. על השיטה . מי ניסתה את זה והצליח? מה בדיוק קורה שם בשיטה הזו? והאם יש דרך אחרת לטיפול בהנ"ל?
תודה רבה
למאוחדת בב"ב יש אורטודנטית מעולה!
התורים שלה מאוד ארוכים אז תתחילי מעכשיו :)
בכלליות כל רפואת השנים שלהם בב"ב מצוינת! (אם זה מעניין אותך)
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה