דרוש מידע רופא חניכיים

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לרופא חניכיים בירושלים שעובד עם מאוחדת
לצורך נסיגת חניכיים
תודה

• הוסף לסימניות
במחיר מוזל יחסית, בלי הסדר עם מאוחדת-
ד"ר וייכהולץ, מקבל במרפאת חסדי יצחק
(הוא עובד גם פרטי בבית שמש)
השתלת חניכיים אצלו עולה 2400 ש"ח, לעומת בערך 1200 במאוחדת (מהבירור שעשיתי בזמנו)

• הוסף לסימניות
במחיר מוזל יחסית, בלי הסדר עם מאוחדת-
ד"ר וייכהולץ, מקבל במרפאת חסדי יצחק
(הוא עובד גם פרטי בבית שמש)
השתלת חניכיים אצלו עולה 2400 ש"ח, לעומת בערך 1200 במאוחדת (מהבירור שעשיתי בזמנו)
מקפיצה.
באיזה מצב עושים השתלת חניכיים?
אני צעירה ורופא אמר שיש לי נסיגת חניכיים כמו לבת 60 :(
מה יכול לעזור למניעה/טיפול חוץ מצחצוח נכון?
@מ.י. עברת טיפול כזה?

• הוסף לסימניות
כשהפירודונט אומר
אפשר כמובן לקבל חוו"ד שניה
ראיתי בגוגל שעוזר לקחת קו אינזים Q10
משחת שיניים סנסודיין, רופא שיניים המליץ אפילו למרוח באצבע ולהשהות כמה דקות (כמה שאפשר בלי לבלוע)

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על המלצות לרופא שיניים לענין נסיגת חניכיים מטעם לאומית בירושלים
או רופא פרטי אחר אמין לענין זה בירושלים.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
אני צעירה ורופא אמר שיש לי נסיגת חניכיים כמו לבת 60 :(
@מ.י. עברת טיפול כזה?
עברתי טיפול בשם "ניקוי כיסים עמוקים" אצל שיננית שזה ניקוי אבנית בצורה מאד מאד מאסיבית (בהרדמה מקומית)
ועוד חצי שנה אני צריכה לבוא שוב לפריודנט לביקורת, כי יש מצב שהטיפול הנ"ל גורם לשיפור או לפחות לעצירה של הנסיגת חניכיים.

• הוסף לסימניות
הי ,
גם אני צעיר בן 19 ויש לי נסיגת חניכיים אגרסיבית.
2 שיניים נפלו ,ועוד כמה מתנדדות,
כדי לעצור את הנסיגה חוץ מצחצוח נכון,יש לנקות עם קיסמים מיוחדים דו צדדים (נמכר בסופר פארם ובבתי מרקחת)
זה עוזר מאד!!!!!!!
וכן טוב להשתמש במשחת שיניים פרודנטקס וכן בסילונית,
אני עשיתי לאחר מכן בהמלצת רופאי השיניים הקצעות שורשים

• הוסף לסימניות
לגבי השתלות חניכיים עושים במצב שאין עוד מה לעשות ,
לבן אדם צעיר בד"כ יעשו הכל כדי לא להגיע להשתלות חניכיים(קודם יעשו הקצעות וניתוחי חניכיים)

• הוסף לסימניות
לגבי השתלות חניכיים עושים במצב שאין עוד מה לעשות ,
לבן אדם צעיר בד"כ יעשו הכל כדי לא להגיע להשתלות חניכיים(קודם יעשו הקצעות וניתוחי חניכיים)
האם יש לכם המלצות לרופא חניכיים טוב?
תודה

• הוסף לסימניות
המרפאה בהדסה עין כרם מצוין
הם עושים ה-כ-ל כדי לשמר את השיניים
026776132

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה