רופא ילדים מומלץ בבני ברק (מכבי)

• הוסף לסימניות
לאחר אכזבות מרופאי ילדים שונים שאכזבו אותי מאד באבחון עם אחד הילדים (טעו בגדול ואם לא שגיליתי את הבעיה בכוחות עצמי ובשימוש בידע הרפואי הדל שלי הילד היה ממשיך לסבול עד היום!)
מחפשת רופא ילדים מקצועי מומלץ. (כרגע למעקב בתחום הגדילה)

• הוסף לסימניות
לאחר אכזבות מרופאי ילדים שונים שאכזבו אותי מאד באבחון עם אחד הילדים (טעו בגדול ואם לא שגיליתי את הבעיה בכוחות עצמי ובשימוש בידע הרפואי הדל שלי הילד היה ממשיך לסבול עד היום!)
פרטי או מקופת חולים?
אם מקופה כתבי איזה קופה
פרטי המליצו לי בכל פה על דר' שושנה שפירר (זוכרת אותה עוד מילדותי אבל אמרו שלא נס ליחה והיא משהו מיוחד)

• הוסף לסימניות
פרטי או מקופת חולים?
אם מקופה כתבי איזה קופה
פרטי המליצו לי בכל פה על דר' שושנה שפירר (זוכרת אותה עוד מילדותי אבל אמרו שלא נס ליחה והיא משהו מיוחד)
היא לא רופאת שינים?

• הוסף לסימניות
את מחפשת רופא ילדים?
אה...
דר' אבישי קרן
אני מאד נהנית אצלו

• תודה
Reactions: to
  • הוסף לסימניות
אני גיליתי רופא מדהים ומיוחד,
ומדויק באבחנה שלו,
ד"ר רועי גולן שוורצברד,
הוא מקבל ברש"י 30

• הוסף לסימניות
אני גם מכירה את שני הרופאים האלו, האמת הייתי ממליצה לך ללכת לשניהם ולקבל אבחנות משניהם.
ד"ר רועי הוא מאוד מאוד יסודי מצד אחד, וד"ר מינצר היא בעלת ניסיון מטורף. לכן הייתי ממליצה ממש בחום (מניסיון) ללכת לשניהם.
כמו שכתבו- ד"ר מינצר ברחוב ר"ע ודר רועי ברחוב רש"י 30.
בהצלחה ובריאות טובה!

• הוסף לסימניות
דר מוקאמל
אבחנות ממש מדויקות
ולגבי גדילה- אם יש בעיה, עדיף מעקב אצל אנדוקרינולוג

• תודה
Reactions: to
  • הוסף לסימניות
מה הטלפון של דר מוקאמל?
0546851488
אישית הייתי מאד מרוצה מהרופא - מהמקצועיות ומהיחס
העברתי את כל הילדים לרופא אחר היות שמאד מאד מאד מאד קשה לתפוס את המזכירה לקביעת תור
השארתי רק ילד אחד עם תיק רפואי עשיר שד"ר מוקאמל כבר מכיר ואני רוצה שהוא ימשיך לטפל.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על פרופסור סומך. הוא מנהל מחלקת ילדים בבילינסון אני חושבת, כך שלגבי מקצועיות זאת לא שאלה, ובנוסף מקבל מטעם קופ"ח מכבי.
הייתי אצלו בתור ילדה (עד גיל 18) וכיום אחיין שלי אצלו גם כן.
מבוגר, אבל מקצועי והכי נחמד שיש בעולם!
זוכרת מאוד לטובה כילדה את הביקורים אצלו.
בנוסף, הוא מאוד רגוע ואף פעם לא רץ לדחוף תרופות, אנטיביוטיקה, וכו'.
מה שכן - הוא די קצרן. אם רוצים להבין ברור ומפורט - צריך לשאול ישירות והוא עונה ברצון.
מקבל בסוף קהילות יעקב ממש בגבול בני ברק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה