דרוש מידע רופא ילדים רק לילדים שהוריהם ממחוסנים?

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שחוקית הוא יכול להגיד את זה.
הוא יכול לבקש שתשימו מסכות ולשמור על מרחק אבל הוא לא יכול למנוע טיפול.
שבוע שעבר הייתי עם ילד משתעל אצל רופאה מקצועית והיא מאד כעסה שהגענו ושמה לילד מסכה אבל טיפלה בו.
אני הייתי פונה למנהלת המרפאה ומנהל קשרי קהילה ושולחת פניה למשרד הבריאות.
מה עם הורה שלא יכול להתחסן מכל מיני נסיבות, הרי יש בארץ אוכלוסיה שאינה יכולה להתחסן האם ילדיהם לא יוכלו לקבל טיפול רפואי בסיסי?

• הוסף לסימניות
הוא וודאי לא ראשי למנוע טיפול בילד להורים לא מחוסנים אם ההורים בכלל לא נוכחים
הוא לא שמע על לא יומתו אבות על בנים?

• הוסף לסימניות
היה לנו אותו סיפור במאוחדת.
הכנסנו את הילד לחדר הרופא ודיברנו עם הרופא מבחוץ,
כמובן בפעם השנייה כבר הכניס אותנו רגיל.
לפעמים צריך קצת מקוריות..

• הוסף לסימניות
אסור למנוע טיפול רפואי בגלל אי התחסנות. את יכולה להתולנן במרפאת הקופה, מה שגם כרגע במצב ההדבקה אין הבדל בין מחוסנים לשאינם.

• הוסף לסימניות
לא שמצדיק בכלל, אבל שימו לב שהסיפור היה לא לקבל מלווה שלא מחוסן.

• הוסף לסימניות
אצלנו במעונות הורים ללא תו ירוק לא נכנסים למעון בשום אופן
מטלפנים מחוץ לשער ומטפלת יוצאת ומקבלת/מוסרת את הילד
יש לזה את כל האישורים המשפטיים הנדרשים.

• הוסף לסימניות
הרופא ילדים מאפשר להגיע אליו עם הילד רק להורה שמחוסן שלש חיסונים
הוא יכול לאמר את זה?
משוגעעעע
הוא לא רואה את המציאות שגם מתחסנים נדבקים
(אני מחוסנת ונדבקתי. כמוני עוד אלפים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה