עזרה תורים לרופא עיניים רק ב2026???

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 7 מתלונן כבר תקופה על כאבי ראש,
אני רוצה לוודא ראיה תקינה אצל רופא עיניים,
מאוחדת , בני ברק
אבל-----הרופא הקרוב הוא רק ב2026
אני ממש חייבת את זה יותר קרוב,
למי פונים?
כמעט כל הרופאי עיניים הם פרטיים שעובדים עם מאוחדת, ובמרפאות שלהם יש תקליט אוטמטי לקביעת תורים ואין שום מזכירה אנושית לדבר איתה.
אשמח לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
יש חנויות מששקפיים שאפשר לעשות שם בדיקת ראיה ובמידה וקונים בחנות מששקפיים אז לא עולה כסף הבדיקה

• הוסף לסימניות
* להתקשר למרפאה באותו יום שיש קבלת קהל. ולומר שזה דחוף
|* לפנות למתאמי קשרי קהילה.
* ללכת לעיר אחרת.
* לפנות אליהם אולי דרך האתר?

• הוסף לסימניות
הדרך היחידה לקבל תורים במהירות זה פניה לעסקנים בתחום הרפואה :( :cry:

• הוסף לסימניות
זה לא רק רופא עיניים זה גם רופא עור ועוד תחומים. וזה לא בראשון ל-26 אלא בשלישי או רביעי. זה נורא.

• תודה
Reactions: byy
  • הוסף לסימניות
פרופסור שפירר רופא עיניים מומחה מקבל בבסר-תורים זמינים(היה לי תור לאותו שבוע)
לא יודעת אם הוא עובד עם מאוחדת, תבדקי איתם (מזכירה אנושית)

• הוסף לסימניות
מומלצת רופאה פרטית בשם רונית נשר בכפר סבא
ההשתתפות היא רק 150 ש"ח דרך הקופה, מקווה שדרך כל הקופות
קובעים לה תור דרך שר"פ

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 7 מתלונן כבר תקופה על כאבי ראש,
אני רוצה לוודא ראיה תקינה אצל רופא עיניים,
מאוחדת , בני ברק
אבל-----הרופא הקרוב הוא רק ב2026
אני ממש חייבת את זה יותר קרוב,
למי פונים?
כמעט כל הרופאי עיניים הם פרטיים שעובדים עם מאוחדת, ובמרפאות שלהם יש תקליט אוטמטי לקביעת תורים ואין שום מזכירה אנושית לדבר איתה.
אשמח לעזרתכם.
לחפש בעיר אחרת.
אם אתם בענין לפרטי בהסדר עם מאוחדת יש את תמרה ויגננסקי
אפשר להכנס להכנס כל יום לחפש תור שמתפנה
עולה 250 ש"ח למאוחדת.(אולי רק לשיא?)

יש עוד רופאים פרטים שעובדים עם מאוחדת בהסדר, אפשר לראות באתר מאוחדת.

• הוסף לסימניות
מתאם קשרי קהילה של הקופה זה התפקיד שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה