רופא רופא ילדים

• הוסף לסימניות
בדר"כ הולכים לבדיקה רגילה מתישהו, בלי לחץ בזמנך הפנוי בחל"ד ..
הרופא גם מביא לתינוק הפניה לאורטופד לבדיקת הגמישות, מתבצע עד גיל חצי שנה +-
ההפניה היא לאולטרסאונד פרקי ירכיים
ואם זה משהו שיש במשפחה
קריטי לעשות את זה עד חודשיים מהלידה.

• הוסף לסימניות
אצלינו כשהגעתי הרופא ביקש לקבוע את התור הראשון בבוקר לפני שהגיעו האנשים כדי שיהיה כמה שפחות חשיפה....

• הוסף לסימניות
לא אומרת מה לעשות,
אבל חשבתם פעם שקופת חולים הוא מקום שורץ חיידקים?
אז במקרה הספק- אין ספק,
אבל תינוק בריא?
רק שואלת...
אף פעם לא נתנו לי לחכות עם תינוק בן פחות מחודש.
אבל באמת גם לי הרופא אמר שאם אין סיבה - עדיף לא להסתובב במרפאה עם תינוק.
(לי תמיד היתה סיבה.. או חשבתי שיש..)

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה אפילו מעוגן בחוק
תינוק עד חודש לא ממתין בתור מיד שמגיע מכניסים

• הוסף לסימניות
בלתק חלקי
בשביל מה בעצם ללכת?
אם כשהשתחררנו הכל היה 100% בסדר, בלי צהבת ובלי שום דבר
והתינוק אוכל טוב, ישן טוב ורגוע
אז מה הרופא צריך לבדוק בעצם?

• הוסף לסימניות
בלי צהבת ובלי שום דבר
עכשיו אני נזכרת שהרופא אמר
שבעצם רק בגלל הצהבת הביה"ח אומר ללכת לרופא
אז טוב
למדנו משהו לילד הבא בעז"ה.
העיקר שניהיה בריאים תמיד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה