רופא מהשורה הראשונה

• הוסף לסימניות
אנו מחפשים רופא משפחה מקצועי ואדיב עבור אשה מבוגרת. מובן שעליו להיות מעולה ומקצועי, אך עם דגש על אדיב, אחד שיקשיב בסבלנות ובנחת ולא יתן הרגשה של טורח.
ובנוסף, רופא שעושה גם ביקורי בית כשצריך
באזור תל אביב
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
בב"ב - ד"ר חיים סטרו
בת"א - יש פרופסור מתל השומר שעושה את זה, ומגיע לסבתא שלי פעם בחודש לערך ובדיוק מה שביקשת יש בו - מעולה מקצועי ועם דגש על אדיב ולא נותן הרגשה של טורח. אני יוצאת, בדרך אברר לך.

• הוסף לסימניות
בירושלים - פרופ' זוננבליק. גם בשערי צדק.

• הוסף לסימניות
בבני ברק - דוקטור חגי ברקוביץ מקבל ממכבי. קודם כל בנ"א וגם מקצוע מאד.
אין לי מושג לגבי ביקורי בית.

• הוסף לסימניות
בב"ב:ד"ר עצמון!

מיוחדת חרדית ! מקצועית ונחמדה כ"כֱ!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוסמדיה;667007:
בב"ב - ד"ר חיים סטרו
בת"א - יש פרופסור מתל השומר שעושה את זה, ומגיע לסבתא שלי פעם בחודש לערך ובדיוק מה שביקשת יש בו - מעולה מקצועי ועם דגש על אדיב ולא נותן הרגשה של טורח. אני יוצאת, בדרך אברר לך.

מה שמו של הפרופסור? והאם בררת? תזכי למצוות!

• הוסף לסימניות
נכון. שכחתי. ד"ר מיטל עצמון. מיוחדת במינה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה