דרוש מידע רופא מומחה פרטי לעין עצלה

• הוסף לסימניות
מדובר בילדה בת 7 רק עכשיו גילינו שהיא עם עין עצלה מבחינת רופא הקופה אין מה לעשות , מבירורים שערכתי אני מבינה שיש כן רופאים שמטפלים בגיל הזה בכל מיני שיטות.
אשמח לשמוע המלצות על מישהו כזה !
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
לי גילו בגיל 6.
הייתי עם רטיות 6 שנים לתקופות משתנות ביום.
הרופאה שלי כבר בפנסיה, כך שלא רלוונטי.
רק דבר אחד- אם אתם מגיעים לרטיות, תשתמשו ברטיות בד ולא פלסטרים. אנשים לא מודעים לזה אבל זה פער קריטי בנוחות בד"כ.
כתבתי על זה פה כמה פעמים.
שתראו אך טוב.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על לאבי פארטנאי,
הוא מומחה ממש בתחומו,
מתעסק בעיקר עם תרגילי ראייה ומיקוד.
ויש לו גישה מדהימה לילדים!
תעשי חיפוש, או אולי כאןhttps://optometrics.biu.ac.il/node/851

• הוסף לסימניות
יש את דר' אירן ענתבי בהדסה עין כרם. מעולה ביותר. (היא המנהלת מחלקת עיניים ילדים)
היתי אצלה עם הבת שלי ומעבר למומחיות שלה היא אנושית ביותר. שווה מאד לנסות לקבוע אליה תור....
אם יש לך מכבי שלי או מגן זהב זה יוצא בערך 300 ש''ח לייעוץ.
בהצלחה רבה ורפואה שלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה