דרוש מידע רופא מקצועי לשן בינה כלואה שקרובה לעצב מכירים?

• הוסף לסימניות
שיהיה ממש מקצועי ויסודי ועם ניסיון עדיף באזור המרכז בני ברק וכו .
אם יש מישהו דרך מאוחדת שעונה על הדרישות האילה זה גם טוב

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
גם לי היה כזה דבר.
הלכתי בירושלים לדנטלית ברחוב פתח תקווה - 02-6748000
יש שם מומחה נדמה לי שקוראים לו בן דהן

• הוסף לסימניות
אני עברתי עקירה כירורגית אצל ד"ר בנימין טייב בביו דנט בקניון רמות ממליץ מאוד.
שמעתי גם המלצות חמות על ד"ר נועם ברוק במאוחדת מרפאת שיניים יד שרה​

• הוסף לסימניות
הוא מתעסק גם עם מקרים שזה ממש קרוב לעצב?

• הוסף לסימניות
יש לו תורים זמינים דרך מאוחדת או הפרטי?

• הוסף לסימניות
רופא פרטי בב"ב, מומחה לטיפולים מסובכים, ד"ר לוי, רח' בן זכאי 13
ממליצה בחום.

• הוסף לסימניות
יש כירורג מומחה מאוד קוראים לו ד"ר גיא
מעניין אם זה אותו גיא.
יש את גאי דוראל הבן של קאי דוראל (אלוף הכתרים)
עקר לי 3 שיני בינה בהצלחה רבה. הוא כירורג בתל השומר.
בכל אופן ממליצה עליו, מקבל ברחוב קוטלר בבני ברק והמחירים שלו סבירים מאוד. (ואפילו נמוכים יחסית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה