מידע שימושי רופא משפחה טוב בשכונת רמות (כללית). יש?

• הוסף לסימניות
רופא טוב בכללית אין ברמות ?? אם אין אז איפוא כן יש ?

חיבת למחר לראות רופא וחדשה בקופה

• הוסף לסימניות
נראה לי שדר שוורץ מקבלת עכשיו מכל הקופות במרפאה החדשה שלה.
זמינות יוצאת דופן ונותנת מה שרוצים.
אם את מחפשת יחס אישי ומקצוענות אז תבררי כי אין לי נסיון אישי איתה.

• הוסף לסימניות
מצחיק...
דבר/י עם הפציינטים שלו...
אלה שרודפים אחריו מבית שמש, קרית ספר, ביתר וזה לא הכל...
כן...
הם מוכנים לחכות ל-2 בלילה, וגם אח"כ...
רופא מטורף!
יהיו שיאמרו, תרתי משמע. אבל זה וזה נכון. מצד אחד הוא רופא ש'מבין' את השורש של המחלה, ולכן שולח למלא בדיקות שלפעמים יראו מיותרות.ועוד טענה שלו לגבי האנטיביוטיקה, שיותר קל לגוף להתמודד עם ההרס של האנטיביוטיקה, מאשר להת' עם ההרס של הדלקת עצמה. אני יודע שהוא הציל הרבה אנשים.

• הוסף לסימניות
בכללית רמות א'.
יש את כראמי אשרף.
כשהתייאשתי מכל רופאי ורפאות המשפחה של כללית ברמות.
מנהלת המרפאה המליצה לי עליו, בהתערבות.
היא צדקה.
אמנם ערבי, אבל רופא מצויין. יסודי ואנושי שווה לנסות אותו.
אני לא התאכזבתי.

• הוסף לסימניות
דוקטור זוסמן מקבל ממכבי?
והאם יש אפשרות להתיעץ איתו בטלפון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה