www.prog.co.il
סיוט.ד"ר זוסמן...
נוף רמות 74
![]()
רופא משפחה-מי מכיר
אולי מכאן תבוא הישועה..לאחר חיפושים וברורים מחפשים רופא משפחה/כללי בי-ם כמו של פעם, שמסתכל על הבן אדם ולא על המחשב, יודע לאבחן ולשלוח לבדיקות הנכונות ולא למליון בדיקות בלי קשר, יש כזה דבר? אולי אתם מכירים? תודה רבה והרבה בריאות לכולם.www.prog.co.il
אז מי כן?סיוט.
עם מידע משנות השמונים, ואנטיביוטיקה שיכולה להכחיד את מכת העכברים באוסטרליה...
לא מכיר בכללית.אז מי כן?
ד"ר פנחס כהן רח' אור שרגא 5אז מי כן?
בינוני
??רמת אבחון גבוהה ביותר
שטויות במיץ, או שאתה לא מסתובב אצל רופאים, או שאתה מסתובב יותר מדיי,לא מכיר בכללית.
יש את פנחס כהן ברמות ד', מקבל מכל הקופות, בינוני, טוב בשביל "אישורי מחלה" הפניות ומרשמים כשצריך, המרפאה זמינה במייל.
מישהו יכול להמליץ על רופא משפחה טוב (לא ילדים)?
תודה
ד"ר זוסמן...
נוף רמות 74
![]()
רופא משפחה-מי מכיר
אולי מכאן תבוא הישועה..לאחר חיפושים וברורים מחפשים רופא משפחה/כללי בי-ם כמו של פעם, שמסתכל על הבן אדם ולא על המחשב, יודע לאבחן ולשלוח לבדיקות הנכונות ולא למליון בדיקות בלי קשר, יש כזה דבר? אולי אתם מכירים? תודה רבה והרבה בריאות לכולם.www.prog.co.il
ד"ר פנחס כהן רח' אור שרגא 5
הוא רשמית רופא ילדים ומשפחה, יש לו רמת אבחון גבוהה ביותר בכל התחומים,
ובדקתי אותו עם רופאים מקצועיים אחרי איבחון שלו...
והוא עובד עם כל הקופות...
רופא מעולה, ובזמינות לא נורמלית... כל יום ברצף מ9 בבוקר עד 5, יש ימים אפי' יותר מאוחר...
לא מתווכח, נותן מה שרוצים, איזה מרשמים שרוצים, וסיק מחלה לכל דורש..לא מכיר בכללית.
יש את פנחס כהן ברמות ד', מקבל מכל הקופות, בינוני, טוב בשביל "אישורי מחלה" הפניות ומרשמים כשצריך, המרפאה זמינה במייל.
צריך הסבר?
שאלו על "רופא טוב", אין הרבה כאלו, האמינו לי, היה לנו ניסיון ארוך עם שניהם ועם עוד כמה בשכונה.צריך הסבר?
ברוך השם!ד"ר פנחס טינוג'י כהן מרחוב אור שרגא, הוא הרופא בין הטובים שהכרתי,
אם לך הייתה בעיה, בעיה שלך, אני הגעתי אליו לאחר המלצות חמות מתושבי השכונה,
ומאנשים המטופלים אצלו כבר 20-30 שניה ויותר,
הוא מעולה, נחמד, נעים שיחה, והכי חשוב, דייקן באיבחון שלו בצורה פסיכית...
מצחיק...סיוט.
אבל הוא מקבל בכללית בכלל?ד"ר פנחס טינוג'י כהן מרחוב אור שרגא, הוא הרופא בין הטובים שהכרתי,
אם לך הייתה בעיה, בעיה שלך, אני הגעתי אליו לאחר המלצות חמות מתושבי השכונה,
ומאנשים המטופלים אצלו כבר 20-30 שנה ויותר,
הוא מעולה, נחמד, נעים שיחה, והכי חשוב, דייקן באיבחון שלו בצורה פסיכית...
נכון.מצחיק...
דבר/י עם הפציינטים שלו...
אלה שרודפים אחריו מבית שמש, קרית ספר, ביתר וזה לא הכל...
כן...
הם מוכנים לחכות ל-2 בלילה, וגם אח"כ...
פשוט שטויות אחד הרופאים הכי מומחים יסודיים ומקצועיים שישסיוט.
שאלו על רופא משפחה...פשוט שטויות אחד הרופאים הכי מומחים יסודיים ומקצועיים שיש
מה שכן מאוד קשה להשיג אותו תורות ארוכים וכו'
האיש מקצועי ברמה שאין בארץ ואני אומרת את זה מנסיון.נכון.
יש דברים שהוא מומחה בהם (גינקולוגיה, ידוע גם כמומחה פיריון - רק שהמידע שלו הוא קדמת המדע של שנות ה-90...).
האבחון שלו מדוייק על פי רוב, התרופות הם פי 7 גם בדלקת גרון, אם כי קשה לדעת (הייתה מישהי שהתחכמה ולקחה פחות ממה שנאמר לה והפילה בהריון מתקדם, ה"י).
והסיוט הגדול זה התור, שנים לא הצליחו לייצב שם את העסק המוזר, מה שרק הוסיף להילה הקשה להשגה סביבו...
לפי מה שידוע לי הוא לא מקבל כרגע מכללית (צריך לשלם פרטי או לעבור קופה)אבל הוא מקבל בכללית בכלל?
מה אני עושה עכשיו ?לפי מה שידוע לי הוא לא מקבל כרגע מכללית (צריך לשלם פרטי או לעבור קופה)
רופא מעולה, מנסיון של מס' פעמים שהיינו אצלו לכל מיני נושאים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים