דרוש מידע רופא עור מאוחדת

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 3 עם פצעים מוגלתיים שחוזרים...
מכירות רופא עור מומחה לילדים בירושלים או באיזור מודיעין?
(כבר הייתי איתו אצל רופא עור ולקח שתי סוגי אנטיביוטיקה)
תודה!

• הוסף לסימניות
תודה.
אנסה לקבוע אליו בע"ה.

• הוסף לסימניות
באילו סניפים הוא מקבל?

• הוסף לסימניות
אני יודעת על
רמת שלמה
והר נוף

ייתכן בעוד מקומות.
תשאלי במוקד...

• הוסף לסימניות
ניסיתי את ד"ר כלילה הרשקו
מקבלת ברמת אשכול ובמקומות נוספים
יצאתי מרוצה יותר מפעם אחת.
רק בריאות!

• הוסף לסימניות
אם את רוצה דווקא מומחה לילדים זה אפרים שגיא, או ורד מולכו
מומחה באופן כללי - הרשקו, שמרוט
כך המליצו לי בעזר מציון.

באופן אישי התרשמתי משגיא והרשקו.

אגב אם את חושבת שזה דחוף ואין תורים, תדברי עם המזכירה ותתארי לי את המצב,
אם יש צורך תנדנדי קצת, והיא תדחף לך תור.

• הוסף לסימניות
ממליצה על ד"ר מולכו (גם הרופאת משפחה בכללית שלחה אותי דווקא אליה)

• הוסף לסימניות
ד"ר וולמן יעל שטראוס 16
רופאה חרדית מומחית!

• הוסף לסימניות
עזרה דחופה:
מישהו מכיר רופא/רופאה מוחיים באקנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה