רופא עור מומחה לאוטופיק דרמטיטיס, כללית

• הוסף לסימניות
עברנו לאחרונה קופת חולים לכללית ואשמח לשמוע על רופא עור מומחה לאוטופיק דרמטיטיס דווקא.
עדיפות לאחד שמקבל במודיעין עילית, או לפחות בירושלים/בני ברק והסביבה

בנוסף, אשמח לשמוע עם אנשים עם אוטופיק שלא/שכן הועיל להם ים המלח (פוטוטרפיה לא הועיל לי כמעט)

• הוסף לסימניות
אם את בכללית במודיעין עילית
אני מציעה לך לקפוץ לפקטרוביץ
לא רופא עור
אבל לבת שלי עזר מאד

• הוסף לסימניות
תודה, התייעצתי איתו כבר,
לא היה לו רעיון עבורי.
הציע לי לקחת כמות ענקית בבת אחת (100,000)של ויטמין D, (בלי לראות בדיקות דם)
אבל בין כה וכה יש לי עודף!
אז לא מתאים.

לאחר שראה בדיקות דם, אמר שמבחינתו הכל תקין.

• הוסף לסימניות
עברנו לאחרונה קופת חולים לכללית ואשמח לשמוע על רופא עור מומחה לאוטופיק דרמטיטיס דווקא.
עדיפות לאחד שמקבל במודיעין עילית, או לפחות בירושלים/בני ברק והסביבה

בנוסף, אשמח לשמוע עם אנשים עם אוטופיק שלא/שכן הועיל להם ים המלח (פוטוטרפיה לא הועיל לי כמעט)
דברי עם העמותה הישראלית לאטופיק דרמטיטיס
אין כמו הידע שלהם בכל דבר שמוזכרת המילה אטופיק ;)
ברצינות!

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר אהוד לזר בבני ברק רופא ילדים
ידוע שהוא טוב בכל התחומים גם בזה
לנו אישית הוא מאד עזר בעניין של האטופיק
גם הרבה יותר קל להגיע אליו בגלל שהוא רופא ילדים ולא רופא עור שצריך בדר"כ לחכות חודשים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל שם של רופא עור טוב לאטופיק ברמה קלה.
עדיף באשדוד

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת על רופא במאוחדת לאטופיק,
מדובר על ילד קטן (לא מבוגר)

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת על רופא במכבי לאטופיק,
מדובר על ילדה קטנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה