דרוש מידע רופא עור מומלץ- בקופ"ח כללית

• פותח הנושא GTV
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דחוף לי ביותר, המלצה לרופא עור של הקופה או פרטי שעובד עם כללית באיזור בני ברק/המרכז

כל המלצה או דיס תתקבל בברכה!

תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
UP

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת רופא עור רק שהתורים במוקד או באתר הם לעוד חודשיים. במרפאה בר' עקיבא יש כל יום שני רופא עור תורן מאיכילוב. צריכים לקבוע תור דרך המשרד ביום שני בסביבות 8:00 בבוקר. טל המרפאה 035777200

• תודה
Reactions: GTV
  • הוסף לסימניות
תמיד אפשר לשאול במוקד יעוץ רפואי של עזר מציון 03-6144488

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש ד"ר משיח הוא מקבל במרפאות של איכילוב והוא גם מנהל מחלקת עור שם אבל נראה לי שהוא מומחה יותר לילדים

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש ד"ר משיח הוא מקבל במרפאות של איכילוב והוא גם מנהל מחלקת עור שם אבל נראה לי שהוא מומחה יותר לילדים

אני מחפשת מומחה לילדים, איפה מזמינים אליו תור?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

אתם יודעים אם הוא מקבל גם מטעם כללית?

• הוסף לסימניות
דחוף לי ביותר, המלצה לרופא עור של הקופה או פרטי שעובד עם כללית באיזור בני ברק/המרכז

כל המלצה או דיס תתקבל בברכה!

תזכו למצוות!!!

קופצת על האשכול...
אולי מכירות מישהו רופא עור טוב שעובד עם כללית באיזור ירושלים?

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת רופא עור רק שהתורים במוקד או באתר הם לעוד חודשיים. במרפאה בר' עקיבא יש כל יום שני רופא עור תורן מאיכילוב. צריכים לקבוע תור דרך המשרד ביום שני בסביבות 8:00 בבוקר. טל המרפאה 035777200

זה העניין אני חייבת בדחיפות ממש וכל התורים הם באזור חודש וחצי חודשיים למרות שהתפשרתי גם על אזורים רחוקים יותר, הכל עמוס

מה שכתבת שמזמינים תור בשני בבוקר, מקבלים תור באותו יום???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה