BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אנחנו נסינו את התוכנה של הרב ביפוס אחרי שנים של טיפולים אחרים ותוך זמן לא רב נעלם הכול
שווה לנסות לפני שטסים לאנגליה
שווה לנסות לפני שטסים לאנגליה
לגבי ההחזרים אצל נורמן, ידוע לי שאנשים מצליחים להוציא החזרים מכל קופ"ח דרך 'שיקום תפקודי עיניים', צריך בשביל זה הפניה מרופא עיניים לתרגילי ראייהאני באמת לא יודע
כי לנו עלה הבדיקה 500 ש"ח
ואם נקנה משקף זה יצא בערך עוד קרוב ל2000 ש"ח
אנחנו מתלבטים אם זה באמת שווה את הכסף לקמנות בכזה מחיר בלי החזרי קופה [אולי יהיה לנו החזר של 400-500 ש"ח]
המשקפיים אצל סיריל כחלון אולי עולים קצת יותר, אבל שווים כל שקל. ראיתי אצל הבת שלי שיפור משמעותי — ממש עולם אחר, וגם אני בעצמי מטופלת אצלו עם בעיות של פריזמה. אני מכירה לא מעט ילדים עם תוצאות דומות. אין שאלה בכלל — הוא הסמכות הכי רצינית בארץ בתחום הזה, עם ליווי צמוד וביקורות שוטפות לאורך כל הדרך.למשהו יש נסיון עם סיריל כחלון?
הינו אצלו לבדיקה אתמול
והוא נשמע ממש מקצועי בטירוף
השאלה אם יש למישהו קבלות ותוצאות טובות איתו?
האם זה שווה את הכסף כי הוא לוקח יקר מאוד ובלי החזרים..
מה שאני ראיתי כשהייתי אצלו -לפני עוברים אצל אופטומטריסט שבודק רק מספרים רגילים ונורמן בודק את כל תפקודי העיניים.אצל נורמן - מישהו יודע האם ניתן להוציא החזרים ממכבי או מביטוח בריאות פרטי באיילון? אם כן - איך?
האם ידוע למישהו על כך שאת תחילת הבדיקה אצל נורמן מבצע מישהו אחר ונורמן רק מסיים וקובע את המרשם?
אנחנו גם היינו אצלואצל נורמן - מישהו יודע האם ניתן להוציא החזרים ממכבי או מביטוח בריאות פרטי באיילון? אם כן - איך?
האם ידוע למישהו על כך שאת תחילת הבדיקה אצל נורמן מבצע מישהו אחר ונורמן רק מסיים וקובע את המרשם?
תודה רבה!
ממליץ לך לבדוק אצל נורמן אם יוכל לעזור 025478999ואי מי יכול לעזור?
אני ממש אשמח לתגובות
מבקשים ממנו קבלה על תרגילי עינייםאצל נורמן - מישהו יודע האם ניתן להוציא החזרים ממאוחדת?
זה הפרטים שלהם:אני חייבת את עזרתכם,
יש לי עיגולים ופסים בעיניים שאני רואה את זה בכל דבר שמסתכלת ,זה התחיל כבר מלפני 3 שנים והולך והחמיר ועכשיו גם התחיל בחלש בעין השנייה.
הייתי אצל מלא רופא עיניים וגם בדקתי MRI למח והכל יוצא תקין ולא יודעים להגיד לי מה יש לי.
אני מרגישה שהמצב מחמיר וניהיה לי קושי במיקוד וגם רואה כפול לפעמים.
אני מוכנה לעשות הכל בשביל לטפל כי זה הרגשה מאוד קשה.
אין לי בעייה לטוס ולשלם השאלה אם הוא יכול לעזור לבעייה שלי, ואם כן איך פונים לקבל תור?
יש למישהו מייל?
ממש אודה לכם על כל תשובה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //