דרוש מידע רופא עיניים טוב באזור המרכז

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע על רופא עיניים טוב לתינוק (גיל שנה)
שמבין בפזילה.עין עצלה, צילינדר.
מכבי או פרטי.
מנסיון.

תודה!

• הוסף לסימניות
ד"ר דינה מוסטובוי. אלופה!!!! מקצועית וסבלנית.
יש לה מרפאת עיניים פרטית במודיעין. מרפאה דווקא לילדים.
היא גם מנהלת מחלקת עיניים ילדים באסותא באשדוד.
כדאי להגיע אליה מכל מקום!

• הוסף לסימניות
פרופסור יפה תמרה ויגננסקי
מקבלת בהוד השרון ותל אביב
היא גם ראש מחלקת עיניים לילדים בתל השומר
למבוטחי מכבי זהב/שלי הביקור עולה 200 שקל.
באופן פרטי אני לא יודעת אם אפשר לקבוע תור.
אנחנו בררנו בעזר מציון על רופא מומחה וזה השם שהם נתנו לנו
(לילד בן 3 ולתינוק בן חצי שנה)

• הוסף לסימניות
אוריאל או אברהם?
מנסיון?

ואם אפשר גם לאיזה גיל הלכתם אליו? ומה היתה הסיבה? (פזילה - קוצר ראיה - צילינדר וכדו')
סורי על החפירה, כמובן לא חיבים לענות...

• הוסף לסימניות
זה האבא
מומחה על.
השני זה הבן.
הייתי אצלו לניתוח וטיפול בפזילה, כמה פעמים....
אנושי ביותר! ומקצועי ברמות...
ממש ממליצה בחום!
הייתי אצלו מגיל קטן ממש....
צילנדר- זה בדר"כ תיקון לפזילה...

• הוסף לסימניות
הקפצה
עוד המלצות (מנסיון) או מידע יתקבל בברכה

• הוסף לסימניות
ד"ר דינה מוסטובוי. אלופה!!!! מקצועית וסבלנית.
יש לה מרפאת עיניים פרטית במודיעין. מרפאה דווקא לילדים.
היא גם מנהלת מחלקת עיניים ילדים באסותא באשדוד.
כדאי להגיע אליה מכל מקום!
יש טלפון למענה אנושי?

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר יאיר מורד, אח שלי היה עם פזילה קשה ונותח אצלו בגיל 2-3 לא זוכרת בדיוק, מומחה גדול, עם גישה טובה לילדים
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה