יש המלצות?
ראוי לציין שיש לנו ניסיון אארררווווךךךך עם הסרט המעייף הזה.
ובכל זאת מחפשת המלצות למישהו שהתייעץ איתנו, והטיפול שהרופא נותן לו לכאורה פחות מיטבי.
כאמור, זה לא אנחנו אלא מישהו שפנה אלי להתייעצות.מה כבר ניסיתם?
אופטילסט? מה עוד? (יש היום טיפות מתקדמות יותר)
את הסטרואידים נתן הפרופסור מהדסה....במקרים רציניים של דלקת אביבית בעיניים, מנסיון ארררוווך של שנים, פרוטופיק יעזור, לנסות לבקש מרופא עיניים הפניה לרפואת עיניים להדסה שם הפרופסור נותן את המרשם, או אני מכירה רופאה אלופה מומחית מאוד כבר שנים (מלווה אותי מגיל קטן עם הדלקת הזו..) אבל היא בבית שמש ולקבל אליה תור זה מינימום חצי שנה, קוראים לה ד"ר גולדברג היא מאוד ידועה ורופאה מומחית גם במאוחדת וגם בהדסה.
להיזהר מאוד מסטרואידים אם לוקחים להיות במעקב קבוע זה יכול לעלות את הלחץ העיני, לא לזלזל.
מה???את הסטרואידים נתן הפרופסור מהדסה....
אבל כבר כמה חודשים ארוכים. ומינונים גבוהים נורא.
וזה מוזר לי.
כבר חשבתי שהוא לא מכיר פרוטופיק.
זה למה נראה לי שיש צורך בחוות דעת שנייה.
אוקיי, זה עם מעקב.מה???
מוזר ממש, בטוח בהדסה?
מי זה?
אסור לתת סטרואידים במינון גבוה לתקופה ארוכה בלי מעקב
כאמור, גם זה יש .אופטילאסט עזר לנן מאוד !! אחרי המון דברים אחרים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים